Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 33 (7034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Agresorii lui Simi din Vatra Dornei au fost trimişi în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a doi inculpați cercetați în stare de arest preventiv şi a unui inculpat arestat în lipsă pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Este vorba de indivizii care în după-amiaza zilei de 15 septembrie 2018 l-au bătut măr pe Marius Simion, zis „Simi”, din Vatra Dornei.

Doi dintre agresori sunt în arest preventiv, respectiv Vasile Andrei Iosup, de 23 de ani, şi Mihai Lucan, de 35 de ani, ambii din Dolhasca, în timp ce principalul autor al faptei, Tiberiu Sârbu, de 32 de ani, a fost arestat preventiv în lipsă, iar recent Poliţia Română l-a dat în urmărire generală.

„Pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a unei răfuieli, inculpaţii au exercitat cu intenţie multiple acte de violenţă asupra persoanei vătămate din municipiul Vatra Dornei, aplicându-i multiple lovituri de pumni şi picioare în zone vitale ale corpului, precum şi pe toată suprafaţa corpului. Astfel, la data de 15 septembrie 2018, cu aproximaţie orele 16:00-17:00, persoana vătămată s-a deplasat la un local situat în oraşul Vatra Dornei pentru a socializa. În jurul  orei 20:00, în local au intrat inculpaţii care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Când a văzut persoana vătămată în local, unul dintre inculpați şi-a amintit de un conflict mai vechi. După o serie de discuţii aprinse purtate între persoana vătămată şi inculpați, aceştia din urmă au atacat victima, aplicându-i lovituri de pumni şi picioare atât la nivelul capului, cât şi al întregului corp. Loviturile au continuat chiar şi în momentul în care victima s-a prăbuşit la sol. Din probele administrate în cauză a rezultat că inculpaţii au lovit în mod repetat victima, iar loviturile au fost de o intensitate ridicată, vizând în special capul acesteia”, se arată în rechizitoriul de sesizare a instanţei de judecată.

Procurorii au mai arătat că un martor a acţionat butonul de panică al sistemului de monitorizare din local şi a apelat de pe telefonul mobil SNUAU 112, solicitând la faţa locului echipaje de ambulanţă şi poliţie. Victima, Marius Simion, a ajuns la spitalul din Vatra Dornei, iar mai apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava.

„Potrivit raportului de constatare medico-legală persoana vătămată a suferit un politraumatism cranio-cerebral şi toracic cu echimoze, hematom, excoriaţii, plagă contuză, contuzie cerebrală hemoragică, fractură costală stânga, leziuni ce au putut fi produse prin loviri cu corpuri sau mijloace contondente şi comprimare şi care au necesitat pentru vindecare un număr de 40-45 de zile de îngrijiri medicale, iar medicul legist a concluzionat că viaţa victimei a fost pusă în primejdie”, au mai precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorii lui Simi din Vatra Dornei au fost trimişi în judecată.
 Vizualizări articol: 1720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agresorii lui Simi din Vatra Dornei au fost trimişi în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei