Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 33 (7034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La negru

Ţigări de contrabandă, ascunse în frigidere cu produse perisabile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul cu ţigări de contrabandă a ajuns la dimensiuni importante în municipiul Suceava, iar pentru a se proteja de autorităţi cei care comercializează aceste produse devin de la zi la zi tot mai ingenioşi. La un control derulat joi de către poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au fost descoperite ţigări în cele mai neaşteptate locuri.

Astfel, pachete cu ţigări de contrabandă au fost găsite în scaune şi mese cu plafon dublu, în compartimente special amenajate în frigiderele pentru produse perisabile şi alte asemenea spaţii create de către deţinătorii ţigaretelor pentru a nu putea fi găsite de către organele de control.

În total, au fost confiscate 7.430 de pachete de provenienţă extracomunitară, marfa fiind indisponibilizată pentru a fi distrusă.

„Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

Acţiunea de joi a avut ca scop controlul pe linia deţinerii şi comercializării ţigaretelor de provenienţă extracomunitară, sens în care s-au efectuat mai multe verificări, atât la comercianţii din pieţele şi bazarul din municipiul Suceava, cât şi la diferite puncte de lucru ale unor societăţi comerciale sau ale altor entităţi care aveau ca obiect principal vânzarea produselor alimentare şi nealimentare.

Cu această ocazie, polițiștii au prins în flagrant 11 persoane în timp ce deţineau sau comercializau ţigarete de provenienţă extracomunitară, cărora le-au întocmit dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă, ascunse în frigidere cu produse perisabile.
 Vizualizări articol: 1997 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă, ascunse în frigidere cu produse perisabile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei