Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 28 (7029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   23 imagini |   ø fişiere video

Oferte atractive

„Nunta perfectă la Ariata!”, un eveniment organizat cu stil, dedicat viitorilor miri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ariata Events a organizat sâmbătă, 2 februarie, un eveniment cu stil dedicat, pentru al doilea an consecutiv, viitorilor miri, „Nunta perfectă la Ariata!”.Au fost zeci de cupluri care deja și-au ales Ariata ca loc de desfășurare a nunții lor, dar au fost și tineri îndrăgostiți care au dorit să vadă cu ochii lor sala în care ar putea să-și invite rudele și prietenii și să petreacă ore memorabile, la nunta de vis. Tinerii s-aubucurat de „întâlniri eficiente”, de întâlniri cu furnizori de servicii de evenimente, cu firme specializate pe decoraţiuni de evenimente, cu fotografi care imortalizează cele mai frumoase momente de la nuntă, cu DJ, pentru cea mai bună muzică, cu executive chefBogdan Câmpanu, împreună cu o parte din echipa sa, oameni care oferă momente unice şi speciale pentru oricine alege Ariata. Pentru acest eveniment, executive chef Bogdan Câmpanu a fost ajutatși de prieteni dragi, chef Tudorel Creangă, călugărul Marin Dafin, de la Mănăstirea „Sf. Ierarh Nicolae” din judeţul Ilfov, şi Adina Ţibu. Recent, această echipă, din care face parte și chef Ionuţ Macovei, a organizat un eveniment caritabil la Gura Humorului.

 

Oferte pentru toate gusturile

Într-o singură seară, tinerii care au ales Ariata au văzut sala pentru nunta lor, au stat de vorbă cu furnizori de servicii în domeniul decorațiunilor, au gustat din meniurile propuse pentru evenimente, au comunicat cu fotografi/videografi pentru un eventual album foto unic. Tinerii au aflat care sunt prețurile și care sunt ofertele de nerefuzat la băuturi răcoritoare sau alcoolice. S-au făcut degustări (de vin și de bere). Viitorii miri au putut afla și care sunt tendințele în materie de rochii de mireasă și costume de mire (a avut loc și o prezentare de rochii potrivite unui eveniment special cum ar fi nunta), în materie de dulciuri, torturi, pregătite de maeștrii cofetari, pentru o nuntă perfectă. Prezentarea evenimentului unic în Suceava „Nunta perfectă la Ariata!” a fost realizată de actorii Alma și Tavi Costin, primii tineri care și-au făcut nunta la Ariata Events, un loc „despre clipe de fericire, viaţă şi iubire!”.

Proprietara Ariata Events, Cristina Pantelimon, ne-a spus că totul a plecat de la o dorinţă: de a construi un loc magic, despre visuri, clipe de fericire, viaţă şi iubire, pentru amintiri frumoase, „unde vă puteţi bucura alături de circa 400 de oameni”. „Avem invitate 60 de perechi de viitori miri care deja au rezervare la noi pentru organizarea nunții, dar și alți tineri care vor să ne cunoască acum, să guste din preparatele făcute la noi, să-și aleagă un eventual meniu pentru nuntă. Pentru că am vrut ca tinerii să găsească aici, în această seară, tot ce cred că le-ar fi necesar pentru nunta perfectă, am invitat furnizori de servicii potrivite pentru acest eveniment. Nu cred că le lipsește nimic”, a completat  Cristina Pantelimon.

 

„Trebuie să cunoaștem dorințele și așteptările viitorilor miri”

Au fost zone ale sălii decorate în stiluri diferite. Viitorii miri au văzut cum ar putea să arate farfuriile cu meniurile propuse pentru evenimente, au degustat din mâncărurile preparate (astfel încât la realizarea meniului personalizat pentru evenimentul lor vor şti exact cum arată şi ce gust are fiecare „piesă” culinară, creată din ingrediente bine alese), au putut discuta cu cei care oferă servicii foto-video, cu cei care au realizat decorurile şi au aflat oferte rentabile la băuturi. Executive chef Bogdan Câmpanu a prezentat noile trenduri culinare propuse pentru anul 2019. Meniurile special concepute au fost gătite și prezentate în mai multe variante, pentru ca tinerilor să le fie mai ușor să decidă, să-și aleagă meniul pentru nunta lor. După ce au avut în fața ochilor mai multe opțiuni pentru fiecare fel și au și putut degusta preparatele culinare, viitorii miri s-au declarat mulțumiți și au spus că deja și-au format o părere despre cum o să arate meniul din noaptea nunții. Echipa Bar Philosophy a demonstrat de ce un „cocktail bar” este cel mai solicitat serviciu la petrecerea de nuntă. Muzica a fost asigurată de maestrul Dragoș Bidirel, la pian, și profesorul Gelu Cuzic, la vioară, alături de alți invitați în ale muzicii de calitate, oricând o opțiune pentru viitorii miri. A fost o seară a simţurilor, în care s-au combinat perfect aromele fine, cu decoraţiunile elegante şi muzica de calitate, câteva dintre emblemele Ariata Events. „Trebuie să cunoaștem dorințele și așteptările viitorilor miri pentru evenimentul special din viața lor. Echipa Ariata Events pune accent pe ospitalitate. De aceea considerăm că un astfel de eveniment este necesar și cu drag o să organizăm și în anii următori astfel de evenimente”, ne-a mai spus proprietara Ariata Events, Cristina Pantelimon. Rafinament și bun gust - Ariata - o sală creată special pentru evenimente cu orice tematică și orice temă cromatică. Pentru evenimentul special din viața voastră, puteți alege Ariata Events. Relații suplimentare: 0745 847 919. Pentru mai multe noutăți, puteți urmări și pagina de Facebook: Ariata Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Nunta perfectă la Ariata!”, un eveniment organizat cu stil, dedicat viitorilor miri.
 Vizualizări articol: 2366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Nunta perfectă la Ariata!”, un eveniment organizat cu stil, dedicat viitorilor miri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei