Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 28 (7029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur, îngrijorat de sumele mici care vor fi alocate Sucevei pentru întreţinerea drumurilor judeţene

Luni, 4 Februarie 2019 (16:03:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat îngrijorat de sumele mici care ar urma să fie alocate prin Legea bugetului de stat pe 2019 pentru drumurile judeţene aflate în administrarea instituţiei pe care o conduce. Gheorghe Flutur a precizat că, potrivit proiectului de buget de stat pentru 2019, sumele din TVA alocate Sucevei pentru drumurile judeţene sunt aproape jumătate din cele de anul trecut. „Judeţul Suceava, aşa cum arată proiectul de buget, este mult subfinanţat, adică aproape jumătate din ce am primit în 2018. Asta în condiţiile în care suntem un judeţ care este în frunte în ceea ce priveşte reţeaua de drumuri judeţene, cu 1.130 de kilometri”, a spus Flutur.

El a declarat că dacă anul trecut suma primită pentru drumuri judeţene a fost de aproape 13 milioane de lei, pentru anul acesta suma propusă a se aloca este de 7,3 milioane de lei. „Sper să nu fie adevărat, pentru că acest lucru ne îngrijorează. A fost o iarnă grea, care s-a lăsat cu multe drumuri distruse. Şi nu cred că este corect mai ales că noi avem o zone de munte predominantă, în care gradul de distrugere din păcate este mai mare. Nu am nimic cu alţii, dar nu pot să spun decât că mă întreb de ce avem 7,3 milioane de lei, când am văzut că Covasna, care are 368 de kilometri, primeşte 22 de milioane de lei şi poate că şi Teleormanul, care e mai mic şi are 800 şi ceva de kilometri de drumuri judeţene, primeşte aproape 10 milioane de lei”, a precizat preşedintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a precizat că din acest motiv a solicitat parlamentarilor liberali să depună un amendament la Legea bugetului de stat pe 2019 pentru a solicita suplimentarea sumelor pentru drumurile judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, îngrijorat de sumele mici care vor fi alocate Sucevei pentru întreţinerea drumurilor judeţene.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur, îngrijorat de sumele mici care vor fi alocate Sucevei pentru întreţinerea drumurilor judeţene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei