Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 28 (7029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Formare

Cursuri în străinătate pentru cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei profesori din cadrul Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana au participat, în perioada 19 – 24 ianuarie 2019, la un curs de formare pe tema managementului conflictelor în Ommen, Olanda. Această participare reprezintă prima mobilitate din cadrului proiectului „Dialog între generații”, ce se va desfășura la nivelul școlii pe o perioadă de doi ani, timp în care 18 cadre didactice vor fi instruite pe tematica conflictelor profesor - elevi, în șase destinații europene: Ommen, Barcelona, Florența, Roma, Ljublijana și Copenhaga.

Proaspăt întorși din prima mobilitate, Gheorghe - Aurelian Onoi (profesor religie), Magdalena - Vasilica Aioanei (profesor chimie) și Violeta Dîrțu (profesor limba franceză) au împărtășit în cadrul consiliului profesoral din data de 1 februarie experiența lor, lucrurile noi pe care le-au învățat și impresiile unui curs de formare internațional. „Acest training mi-a oferit ocazia să întâlnesc oameni profesioniști și dedicați care mi-au insuflat o altă perspectivă de gestionare și soluționare a conflictelor profesionale și personale, la care s-a adăugat o deosebită locație – Olde Vechte”, a declarat profesoara Violeta Dîrțu. La rândul lui, Gheorghe - Aurelian Onoi, profesor cu o vechime de 18 ani în sistemul educațional, a spus: „Pentru mine a fost prima participare într-un asemenea program. Am învățat să văd altfel lucrurile vizavi de stările conflictuale și să le gestionez altfel, ținând cont de cât de frecvente sunt acestea în mediul școlar. Întreaga mobilitate a fost o experiență deosebită”. Responsabilă cu imaginea liceului din Cajvana, Lidia - Loredana Seserman a spus că „Dialog între generații”, coordonat de profesoara de științe socio-umane Floarea - Anastasia Mitrofan, este primul proiect Erasmus+ KA1 ce se implementează la nivelul liceului din Cajvana, beneficiind din partea Comisiei Europene de o finanțare de 41.295 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri în străinătate pentru cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cursuri în străinătate pentru cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei