Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 28 (7029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

RESPECT

Săptămâna Județeană a Nonviolenței în mediul școlar, la Școala Gimnazială Mălini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 28 ianuarie – 1 februarie, la nivel județean, s-a desfășurat Săptămâna Nonviolenței în mediul școlar – Campania R.E.S.P.E.C.T, inițiată de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava.

Sub îndrumarea prof. Rodica Corduneanu, elevii claselor V-VII, de la Școala Gimnazială „Nicolae Labiș” Mălini, au participat la activități variate, menite să-i îndrume pe elevi în respectarea valorilor proiectului RESPECT - responsabilitate, emoție, siguranță, prevenție, educație, comunicare, toleranță și au învățat că ,,Opusul violenței este non- violența”.

„Holurile școlii au fost pavoazate cu umbreluțele RESPECT-ului și cu inițialele acestuia”, a transmis prof. Rodica Corduneanu.

De asemenea, elevii claselor III-VIII ai structurii Pîraie au militat pentru „Lupta împotriva violenței”. Prof. Elena Aldea și Olimpia Plăcintă au condus discuțiile, îndemnând elevii la toleranță, pace și respect.

Clasele a V-a și a VII-a de la Școala Suha au desfășurat activitățile ,,Non- violență" și ,,Spunem NU violenței!”, sub îndrumarea prof. Liliana Popescu și Iuliana Hreamătă.

Clasa a V-a, de la Școala Poiana Mărului, a găzduit o sesiune de referate pe tema violenței și a prevenirii acesteia, sub coordonarea  prof. Lili Focșa.

Prof. Rodica Corduneanu, consilier educativ, a explicat că Săptămâna Județeană a Nonviolenței în mediul școlar are scopul de a preveni agresivitatea și violența în mediul școlar prin exersarea unor comportamente și atitudini civilizate de către copii și elevi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămâna Județeană a Nonviolenței în mediul școlar, la Școala Gimnazială Mălini.
 Vizualizări articol: 1508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Săptămâna Județeană a Nonviolenței în mediul școlar, la Școala Gimnazială Mălini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei