Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 18 (7019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Victime

O femeie a murit într-un atac de panică, iar un bătrân a fost găsit fără suflare în casa cuprinsă de flăcări, în două incendii produse în timpul nopţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două incendii au cuprins în timpul nopţii de luni spre marţi hala unui gater din comuna Pojorâta şi o casă din cartierul Mănăstioara al oraşului Siret. În timpul stingerii incendiului de la Pojorâta, proprietara gaterului, o femeie de 82 de ani, a suferit un atac de panică şi a murit în urma unui stop cardio-respirator. Câteva ore mai târziu, în urma stingerii incendiului izbucnit într-o gospodărie din Siret, pompierii au găsit în camera de unde izbucnise focul corpul neînsufleţit al unui bătrân de 85 de ani, care murise în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

 

Un atac de panică i-a adus sfârşitul proprietarei gaterului cuprins de flăcări

Prin intermediul unui apel la 112, luni noapte, în jurul orei 23.00, era anunţată izbucnirea unui incendiu la un gater pentru debitarea lemnului, aparţinând unei femei de 82 de ani, din satul Valea Putnei al comunei Pojorâta. La faţa locului, echipajele de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta, au constatat că flăcările cuprinseseră hala gaterului, o magazie în care erau depozitate lemne de foc şi o altă anexă, toate din lemn, intervenţia pentru stingerea incendiului finalizându-se în jurul orei 02.00.

În timpul incendiului femeia de 82 de ani, cunoscută cu afecţiuni cardiace, a suferit un atac de panică, echipajul unei ambulanţe sosite la faţa locului găsind-o în stop cardio-respirator. În ciuda intervenţiei de resuscitare, personalul medical a declarat decesul acesteia. Cauza producerii incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit la un conductor electric cu defecţiuni. Incendiul a distrus aproximativ 300 de metri pătraţi din construcţiile din lemn, 20 de metri cubi lemn de foc şi 5 metri cubi de cherestea, pagubele estimate fiind de circa 30.000 de lei. Cercetările au arătat faptul că halele gaterului fuseseră închiriate de proprietară unui bărbat din comuna Slatina, muncitorii angajaţi de acesta debitând lemn în hală până în jurul orei 18.00.

 

În urma unui incendiu izbucnit în locuinţa unui bărbat, acesta a fost găsit intoxicat cu monoxid de carbon

Un alt incendiu, izbucnit într-o locuinţă din oraşul Siret înainte de ora 02.00, s-a propagat cu repeziciune la întreaga casă şi la anexele din gospodărie. Pentru stingerea incendiului la faţa locului s-au deplasat echipajele a trei autospeciale de pompieri de la Garda de Intervenţie Siret. La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperişul casei şi două anexe din gospodărie, incendiul fiind lichidat în jurul orei 07.00.

După stingerea focului, în camera de unde s-a propagat focul a fost găsit proprietarul, un bărbat de 85 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, pentru care echipajul SMURD de la faţa locului a declarat decesul. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului din localitate pentru efectuarea necropsiei. În urma incendiului au fost distruse acoperişul casei, două anexe din lemn, acoperişul grajdului şi 8 tone de furaje depozitate în preajmă. Valoarea pagubelor înregistrate în urma incendiului s-a ridicat la circa 60.000 de lei. Cercetările au arătat că, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza coşului de fum deteriorat. Poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere din culpă şi ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a murit într-un atac de panică, iar un bătrân a fost găsit fără suflare în casa cuprinsă de flăcări, în două incendii produse în timpul nopţii.
 Vizualizări articol: 1655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie a murit într-un atac de panică, iar un bătrân a fost găsit fără suflare în casa cuprinsă de flăcări, în două incendii produse în timpul nopţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei