Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 18 (7019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava organizează 19 cursuri de formare profesională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava a anunţat că va organiza nu mai puţin de 19 cursuri de formare profesională. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că pentru toate cele 19 cursuri sunt deschise sesiunile de înscrieri. Cursurile de specializare sunt destinate atât absolvenţilor de studii superioare, cât şi celor care au terminat liceul, cu sau fără diplomă de bacalaureat, precum şi celor care au finalizat doar învăţământul general obligatoriu.

Pentru începutul acestui an, oferta CCI Suceava pentru cursuri include specializările inspector - referent resurse umane (perfecţionare), inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (iniţiere şi perfecţionare), arhivar (specializare), arhivist (specializare), contabil (iniţiere), expert achiziţii publice (specializare), lucrător în comerţ (iniţiere), specialist în managementul deşeurilor (specializare), competenţă comună – competenţe antreprenoriale (iniţiere), agent de turism – ghid (calificare), administrator de pensiune turistică (calificare), manager de proiect (calificare), manager resurse umane (perfecţionare), manager în activitatea de turism (perfecţionare), ospătar (calificare), lucrători în administraţie (calificare), bucătar (calificare) şi formator (specializare). În funcţie de specializare, cursurile organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava au o durată de la 25 la 1.080 de ore (pentru cel de agent de turism şi ghid). Lucian Gheorghiu a precizat că toate cursurile sunt autorizate de Agenţia Naţională pentru Calificări – Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antreprenorilor.

Toate cursurile sunt contra cost, informaţii suplimentare putând fi obţinute la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează 19 cursuri de formare profesională.
 Vizualizări articol: 2378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează 19 cursuri de formare profesională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei