Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 18 (7019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Studiu

Consiliul Judeţean al Elevilor vrea să ştie părerea liceenilor din judeţ despre pregătirea şi condiţiile din şcoli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Suceavavrea să ştie în ce măsură elevii sunt mulţumiţi de condiţiile din unităţile unde studiază, de activităţile propuse în cadrul programului „Şcoala altfel”, de temele pentru acasă sau profesorii pe care îi au. Florina Elena Putrea, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor, a arătat că în decursul acestei săptămâni, în toate liceele din judeţ vor fi distribuite câte cinci chestionare care abordează diferite teme.

„Luni, chestionarele au cuprins o serie de întrebări cu privire la condiţiile sanitare întâlnite în şcoli, dacă acestea respectă normele de igienă/îngrijire, dacă sunt dotate în permanenţă cu strictul necesar. Marţi întrebările fac referire la condiţiile termice din şcoli. Pregătirea la care sunt obligaţi elevii să stea după programul şcolar, unele abuzuri ale profesorilor, calitatea programului <Şcoala altfel> sunt alte teme propuse în chestionarele noastre”, a menţionat Florina Elena Putrea.
Chestionarele vor fi distribuite prin intermediul Consiliilor Şcolare din fiecare liceu, iar elevii sunt rugaţi să răspundă cu „simţ de răspundere şi seriozitate, pentru luarea la cunoştinţă a condiţiilor din unităţile de învăţământ sucevene”.
„Este de menţionat faptul că nu este necesară trecerea numelui în chestionar, astfel încât elevii vor putea răspunde liber, fără să se simtă obligaţi să se supună unui anumit tipar”, sunt anunţaţi elevii. Rezultatele vor fi centralizate şi prezentate public, Consiliul Judeţean al Elevilor dând asigurări că se vor face demersuri pentru facilitatea rezolvării problemelor, acolo unde acestea sunt sesizate. Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Suceava este singurul for reprezentativ al elevilor din judeţul nostru. Menirea CJE este de a reprezenta interesele elevilor, de a le apăra drepturile, cât şi de a oferi programe şi proiecte de educaţiei nonformală care să ajute la dezvoltarea personală a elevilor.

Liderul CJE Suceava este Florina Elena Putrea, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean al Elevilor vrea să ştie părerea liceenilor din judeţ despre pregătirea şi condiţiile din şcoli.
 Vizualizări articol: 1659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Judeţean al Elevilor vrea să ştie părerea liceenilor din judeţ despre pregătirea şi condiţiile din şcoli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei