Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 18 (7019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competitivitate

Ana Rom Security, compania suceveană de pază care oferă toate serviciile de securitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania suceveană Ana Rom Security este una din cele mai de succes afaceri în domeniu, o afacere de familie demarată în urmă cu mai mulţi ani şi care este dusă acum mai departe de fiul celor care au pus piatra de temelie a firmei.

Ana Rom Security este compania de pază care oferă toate serviciile de securitate: pază cu agenţi, monitorizare şi intervenţie rapidă, instalare sisteme de securitate şi analiză de risc la securitatea fizică. Firma continuă activitatea Rom Guard Security, cea mai veche societate de pază din Suceava şi printre cele mai vechi din ţară.      

Membră a Grupului de Firme ANA ROM, alături de Ana Rom Divizia Medicală şi VIP Grand Security, Ana Rom Security are peste 150 de angajaţi şi contracte cu mai multe firme şi persoane fizice cărora le asigură securitatea.

„Ana Rom Security este o afacere de familie şi a fost înfiinţată de părinţii mei, Romeo şi Maria Cărcăle. Nu este un simplu business, este o poveste de viaţă, una în care, în fiecare zi, eu şi echipa mea scriem câte o pagină. Ana Rom Security reprezintă soluţia pentru siguranţa persoanelor fizice şi juridice şi are ca motto: <Prevenţie. Protecţie. Siguranţă>”, a precizat Victor-Andrei Cărcăle, administratorul firmei.

Acesta a precizat că prin managementul practicat, Ana Rom Security încearcă să se alinieze celor mai înalte şi mai noi standarde în domeniu.

„Încercăm permanent să venim cu servicii noi, cu o nouă abordare în domeniul serviciilor de securitate. Astfel, în toamna anului trecut Ana Rom Security a organizat, împreună cu Academia Naţională <Bodyguard>, la Rădăuţi, primul curs Agent Gardă de Corp din judeţul Suceava. Am fost extraordinar de plăcut surprins să lucrăm cu nişte cursanţi de toată isprava, care au fost iniţiaţi în această meserie, incitantă, dar şi extrem de dificilă. Persoane care s-au autodepăşit şi care îşi doresc perfecţionarea, care vor mai mult. Evenimentul a fost un succes şi, de aceea, vom organiza alte cursuri şi evenimente în domeniul security”, a adăugat Victor-Andrei Cărcăle.

Administratorul Ana Rom Security a precizat că firma colaborează cu Poliţia în vederea prevenirii şi depistării faptelor criminale. Dovadă în acest sens sunt zecile de acţiuni individuale şi comune cu organele de poliţie, acţiuni finalizate cu prinderea infractorilor, în vederea cercetării acestora de organele judiciare.

„Pentru viitor ne propunem să diversificăm serviciile de securitate, dar şi cele medicale. De asemenea, vom menţine şi dezvolta portofoliul de clienţi şi, de asemenea, vom fi constanţi în crezul nostru: Pentru sănătatea şi siguranţa dumneavoastră. Vom merge mai departe, în ciuda tuturor piedicilor şi vom fi mereu alături de clienţii noştri”, a conchis Victor-Andrei Cărcăle.

Mai multe detalii şi informaţii despre serviciile prestate de firmă se pot obţine de pe www.anaromsecurity.com sau pe adresa de Facebook Ana Rom Security.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ana Rom Security, compania suceveană de pază care oferă toate serviciile de securitate.
 Vizualizări articol: 3515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ana Rom Security, compania suceveană de pază care oferă toate serviciile de securitate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei