Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 245 (6955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR ŞCOLII GIMNAZIALE SPECIALE SF. STELIAN RĂDĂUŢI

UAT Judeţul Suceavaimplementează proiectul “Creşterea eficienţei energetice a clădirilor Şcolii Gimnaziale Speciale Sf. Stelian Rădăuţi”, cod SMIS 110279, în baza contractului de finanţare nr. 3028/06.09.2018, semnat între Consiliul Judeţean Suceava, în calitate de beneficiar al finanţării, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management, şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii (PI) 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B - Clădiri publice.

Contractul de finanţare a fost semnat în data de 06.09.2018, iar perioada de implementare a proiectului este de 54 de luni, respectiv între 27.03.2017 – 31.08.2021, cuprinzând şi perioada de desfăşurare a activităţilor proiectului înainte de semnarea Contractului de finanţare.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintăcreşterea eficienţei energetice a celor două clădiri aparţinând Şcolii Gimnaziale Speciale Sf. Stelian Rădăuţi, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Suceava.

                Obiective specifice:

  • Reabilitarea energetică a celor două corpuri de clădire aparţinând Şcolii Gimnaziale Speciale Sf. Stelian Rădăuţi prin implementarea de soluţii de eficientizare energetică.
  • Asigurarea unui climat optim desfăşurării şi perfecţionării actului educaţional în conformitate cu Curriculumul Naţional pentru învăţământul special şi special integrat prin implementarea de măsuri de creştere a eficienţei energetice.

Valoarea totală a proiectului este de 849.383,14 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 777.766,06 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 661.101,15 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional este de 101.109,58 lei, contribuţia beneficiarului este de 15.555,33 lei.

Consiliul Judeţean Suceava

Str. Ştefan cel Mare, nr. 36, tel. 0230/222548, fax. 0230/222839,

e-mail contact@cjsuceava.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR ŞCOLII GIMNAZIALE SPECIALE SF. STELIAN RĂDĂUŢI.
 Vizualizări articol: 1127 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR ŞCOLII GIMNAZIALE SPECIALE SF. STELIAN RĂDĂUŢI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei