Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 245 (6955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vatra Moldoviţei

BMW-ul abandonat după ce a intrat într-un copac a ars ca o torţă la 24 de ore distanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism BMW implicat într-un accident şi abandonat pe un drum din Vatra Moldoviţei a ars în cursul nopţii următoare la locul producerii accidentului. Din păcate, autoturismul rămas la locul accidentului a ars în totalitate.

Accidentul în care fusese implicat autoturismul BMW a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, după ce maşina scăpată de sub control a părăsit drumul judeţean 176 şi a lovit frontal un copac aflat la marginea drumului. La faţa locului a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Rădăuţi, rănit în urma impactului. Acesta se afla singur în autoturism. El a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu policontuzii prin accident rutier. În acelaşi timp, cel de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de„vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

La aproape 24 de ore de la producerea accidentului, în cursul nopţii de luni spre marţi, în jurul orei 02.20, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi de pompierii voluntari din cadrul SVSU Vatra Moldoviţei, printr-un apel la 112, despre faptul că pe DJ 176, în comuna Vatra Moldoviţei, s-a produs un incendiu la un autoturism. Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, constatând că autoturismul, care arsese în totalitate, este chiar BMW-ul implicat în accidentul rutier produs cu o noapte înainte. Poliţiştii au constatat că în urma accidentului autoturismul avariat rămăsese la faţa locului, în poziţia de după impactul cu copacul. Cercetările efectuate de pompierii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului efectul termic printr-un cablu electric cu izolaţie deteriorată. Cercetările sunt continuate de poliţişti, iar condiţiile în care a ars autoturismul fac obiectul unui alt dosar deschis pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW-ul abandonat după ce a intrat într-un copac a ars ca o torţă la 24 de ore distanţă.
 Vizualizări articol: 3854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
BMW-ul abandonat după ce a intrat într-un copac a ars ca o torţă la 24 de ore distanţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei