Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 245 (6955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În nouă luni

Numărul accidentelor grave de circulaţie s-a redus semnificativ în zona Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Statisticile întocmite de Poliţia Rutieră Rădăuţi dezvăluie că în primele nouă luni din anul în curs numărul evenimentelor rutiere grave înregistrate în municipiul Rădăuţi şi în zona arondată a scăzut cu circa 30 la sută faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut. Dacă în intervalul 1 ianuarie – 30 septembrie 2017 poliţiştii rutieri rădăuţeni au înregistrat 34 de accidente grave soldate cu opt morţi, 33 de răniţi grav şi opt răniţi uşor, anul acesta în zonă au fost 26 de evenimente rutiere grave cu patru morţi, 23 de persoane rănite grav şi patru răniţi uşor.

Cele mai multe accidente au fost înregistrate în zona din afara municipiului, la Marginea, Horodnic de Sus şi Milişăuţi, în intervalul orar 06.00-12.00. Adjunctul comandantului Poliţiei municipiului Rădăuţi, comisar Gabriel Chifan, a declarat: „Sper că următoarea perioadă din an va fi mai liniştită pentru toţi participanţii la trafic, deci şi pentru noi, cei care veghem la buna desfăşurare a traficului rutier. Despre primele nouă luni din anul în curs, despre cauzele care au determinat evenimentele rutiere grave pot spune că majoritatea s-au datorat vitezei, indisciplinei pietonale şi abaterilor bicicliştilor sau conducătorilor de mopede. Doresc să vă asigur că poliţiştii rutieri rădăuţeni vor fi permanent, indiferent că e zi sau noapte, pe şoselele din zonă, iar cei care vor fi depistaţi în neregulă vor fi pedepsiţi aspru. Controalele pe care le vom efectua în trafic, cu sau fără aparatele radar, vor acoperi toată zona arondată formaţiunii noastre”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul accidentelor grave de circulaţie s-a redus semnificativ în zona Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul accidentelor grave de circulaţie s-a redus semnificativ în zona Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei