Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 239 (6949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Șeful Poliției Vatra Dornei, împuternicit adjunct al poliției județene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Al doilea post de adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, rămas vacant de luna trecută, este ocupat de un ofițer în vârstă de 44 de ani, împuternicit pe o perioadă de șase luni de zile din postura de șef al Poliției municipiului Vatra Dornei. Comisarul-șef Cătălin Nistor îl înlocuiește pe comisarul-șef Manuel Constantin Bordeianu, care a ieșit la pensie prematur, la doar 45 de ani, din  motive medicale.

Cătălin Nistor este un ofițer cu o imagine bună în poliția județeană, care a reușit să-și adjudece prin concurs funcția de adjunct și apoi de comandant al Poliției municipiului Vatra Dornei. Având în vedere situația actuală, cu majoritatea șefilor împuterniciți la comandă, câte 6 luni de zile, cei care s-au înscris la concursuri și le-au și promovat sunt destul de puțini.

Conform CV-ului de pe site-ul IPJ Suceava, comisarul-șef Cătălin Nistor este din Săveni-Botoșani, însă lucrează la poliția județeană Suceava din 1996.

Din 2006 a fost șef al Biroului Ordine Publică-mediul rural, la Poliția municipiului Vatra Dornei, iar din 2011 până în 2017 ofițer și împuternicit șef al Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei. Acesta a mai avansat o treaptă profesională la comanda Poliției Vatra Dornei, mai întâi ca adjunct și apoi ca șef.

Din noua postură, de adjunct al inspectorului-șef al IPJ Suceava, Cătălin Nistor coordonează activitatea pe linie de investigații criminale, poliție economică, Serviciul Arme şi Arestul Poliţiei Judeţene.

În momentul de faţă, comanda IPJ este asigurată de comisarul-şef Adrian Buga, în calitate de inspector-şef, şi de adjuncţii Cătălin Nistor şi Liviu Stejărel Oniu. Toţi trei sunt împuterniciţi provizoriu pe funcţiile pe care le ocupă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șeful Poliției Vatra Dornei, împuternicit adjunct al poliției județene.
 Vizualizări articol: 3406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Șeful Poliției Vatra Dornei, împuternicit adjunct al poliției județene2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(24 oct 2018, 14:38:27
Asta nu este cel care s.a batut cu sabiile intr.o crâsmă din Vatra Dornei ??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei