Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 239 (6949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Idei crețe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În minutul 8 al meciului dintre Craiova și FCSB, când lumea se pregătea să arunce flori în teren, s-a petrecut faza aceea de flipper, soldată cu un autogol al oltenilor. Bizară situație, nici nu știai ce să crezi. Dacă era în poarta cealaltă, era clar. Așa, tot ce mi-a trecut prin minte a fost Mititelu, interpretând asta ca un mesaj că adevărata continuatoare a Științei este echipa lui. Ulterior am aflat că a și postat în sensul ăsta pe Facebook. Numai că la pauză a intervenit mult mai pământeanul Becali, Moruțan în locul lui Tănase, iar această schimbare, nici măcar greșită în esență, căci Moruțan ar merita să fie chiar titular, a facilitat întoarcerea scorului. Astfel, au putut sărbători pentru prima oară o victorie în fața Stelei/FCSB și adolescenții îmbrăcați în tricourile alb-albastre ale echipei actuale. FCSB a cedat primul loc, devenind iarăși vecină de clasament cu Astra sau Gaz Metan, aceasta din urmă cu golaveraj încă și mai accentuat negativ, fiind și ea perdantă duminică. Sper ca Dică să realizeze măcar acum postura sa jenantă. Chiar și în eventualitatea câștigării titlului, meritele toate și le va aroga patronul. Și chiar ar avea dreptate, căci Dică nu joacă partidele cu cărțile lui și nici nu le schimbă cum ar vrea pe parcurs. Rolul său este doar să îi alerge pe jucători cu un fluier în mână la antrenamente. Mai nou, Becali a pomenit numele lui Luțu ca posibil înlocuitor! Se poate ceva mai înjositor pentru Dică? Singura lui șansă de a mai ieși cu capul sus din acest coșmar, pe care îl și merită în mare măsură, ar fi să-l sfideze pe Becali la un meci important. Cu Dinamo, de exemplu. Să-și închidă telefonul când ajunge la stadion, să trimită în teren echipa pe care o crede el de cuviință, la fel să procedeze și cu schimbările. Dacă va câștiga în fața lui Rednic, Becali, cât e el de Becali, n-ar avea tupeul prostesc de a-l de afară. Iar dacă va pierde, măcar va pieri pe limba lui. Și chiar cred că așa va proceda. Dacă îi va veni ideea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Idei crețe.
 Vizualizări articol: 1199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Idei crețe5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei