Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 239 (6949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Explozie

Două femei au fost rănite, după ce au încercat să aprindă focul cu benzină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O explozie urmată de un incendiu a băgat două femei în spital, după ce acestea au încercat să facă focul în sobă folosind benzină. Doar intervenţia rapidă a vecinilor care au văzut ce s-a întâmplat a făcut ca cele două victime să fie scoase la timp din casă şi incendiul să fie stins.

Totul s-a petrecut într-un timp foarte scurt, în momentul în care luni dimineaţă, înainte de ora 08.00, cele două femei, de 62 şi respectiv 94 de ani, care locuiesc împreună într-o casă din comuna Capu Câmpului, au încercat să aprindă focul din sobă. Pentru asta femeile au folosit un recipient cu benzină, pe care s-au gândit să o arunce peste lemne pentru a se aprinde. În momentul în care au aruncat lichidul inflamabil în sobă şi i-au dat foc s-a produs o explozie, care la rândul ei a provocat  un incendiu care a cuprins mai multe lucruri din casă. Flăcările au aprins şi hainele celor două femei, care au suferit arsuri.

Vecinii au fost cei care au ajuns primii la locul incendiului şi le-au dat o mână de ajutor, pentru stingerea flăcărilor şi solicitarea unor echipaje de la ambulanţă. În urma leziunilor suferite, cele două victime au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Suceava cu arsuri de gradul II pe mâini şi picioare, rămânând internate pentru tratament de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunilor de „distrugere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două femei au fost rănite, după ce au încercat să aprindă focul cu benzină.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două femei au fost rănite, după ce au încercat să aprindă focul cu benzină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei