Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 219 (6929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competiție

,,Crosul Toamnei”, ediția a VI-a, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat, la Gura Humorului, cea de-a VI-a ediţie a ,,Crosului Toamnei”, în Săptămâna Europeană a Sportului #BeActive, activitate cuprinsă în proiectul Judeţean ,,Armonie şi Mişcare - Armonia culorilor şi sport pentru sănătate”. Competiţia sportivă a fost organizată pe grupe de vârstă şi sex: primar, gimnazial şi profesional, fete/băieţi, ţinând cont şi de particularităţile de dezvoltare şi de tipul de deficienţă al elevilor. Activitatea s-a desfăşurat în două locaţii distincte: curtea şcolii Centrului Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” şi Parcul Ariniş. Alături de cei 150 de elevi ai şcolii organizatoare (CSEI „Sf. Andrei”), au participat şi 30 de copii de la Centrul de Servicii Multifuncţionale Gura Humorului şi 10 elevi voluntari de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din localitate, coordonaţi de prof. Simfonia Onuţu. La finalul activităţii, câştigători au fost, în mod cert, toţi elevii participanţi, care au primit diplome de participare, iar elevii care au trecut primii linia de sosire au fost premiaţi cu diplome, medalii, tricouri şi şepci. Şi în acest an, activitatea se înscrie în cadrul evenimentului european ,,Săptămâna Europeană a Sportului #BeActive”, care s-a desfăşurat în perioada 23 - 30 septembrie. La nivel naţional, coordonator al evenimentului este Federaţia Română Sportul pentru Toţi, iar la nivel local, AJSPT Suceava, reprezentată de profesorul Mihai Androhovici, care a asigurat suportul logistic pentru buna desfăşurare a activităţii de la Gura Humorului (diplome, tricouri, medalii etc.). Coordonatorii proiectului, prof. Cătălina Poclitaru şi prof. Daniela Mihăilă, precum şi directorul CSEI „Sf. Andrei”, prof . Mihail Ciocoiu, doresc să mulţumească tuturor celor care au sprijinit acest eveniment cu tradiție la Gura Humorului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Crosul Toamnei”, ediția a VI-a, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Crosul Toamnei”, ediția a VI-a, la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei