Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 219 (6929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Trei derby-uri și toate trei previzibile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În Anglia, Manchester City a fost cea care a profitat de egalul dintre Chelsea și Liverpool pentru a trece pe primul loc. Pare mai blazată echipa lui Guardiola, nu mai e capabilă să impună ritmul din sezonul trecut, ba chiar ar putea să-l scadă și sub cel al competitoarelor directe în cazul unui parcurs lung în Liga Campionilor. Derby-ul dintre Chelsea și Liverpool a fost o marcat de o sarabandă de ocazii care i-a făcut mai mari decât sunt pe ambii portari. Golul lui Sturridge a luat tot caimacul, dar merita să-i vedem pe cei doi antrenori îmbrățișându-se în timp ce râdeau cu gura până la urechi. Tot la egalitate, de asemenea previzibil, s-a încheiat și derby-ul madrilen Real-Atletico. Emoții mai puține, iar de alea care au fost s-au ocupat portarii, în ton cu statutul lor de staruri. Chiar și așa, cu punctele împărțite, clasamentul s-a strâns din cauza seriei negre a Barcelonei. Aceasta, cu Messi pe bancă din nu se știe ce motive, a fost blocată pe Camp Nou de Bilbao. Conduse la pauză, gazdele au fost parțial salvate în repriză de Messi, care și-a trecut în cont o pasă decisivă pentru Munir, pe lângă o bară și o lovitură liberă scoasă din fața liniei porții de un fundaș!

În fine, singurul derby tranșat a fost în Italia, acolo unde Juve a sechestrat deja Lo Scudetto după victoria în fața lui Napoli. Așadar, 7 victorii din 7 pentru ”zebre”, după acest 3-1 cu echipa de pe locul secund, aruncată acum la o distanță de 6 puncte (e drept, la ora la care scriu Sassuolo nu a jucat, revelația începutului de sezon putând veni la  minus 5 în cazul unei victorii cu Milan!). Ronaldo a jucat foarte bine, dar nu a marcat, mulțumindu-se deocamdată cu rolul de servant și o zestre de doar 3 goluri. A-și continua tradiția de golgeter este însă o provocare, căci Juve, în ciuda seriei sale nesfârșite de titluri, n-a mai dat un ”capocannoniere” de pe vremea lui Del Piero. Deocamdată, clasamentul golgeterilor este condus de surpinzătorul polonez Piatek cu 8 goluri în 6 meciuri, căci echipa sa, Genoa, are o restanță din prima etapă. Genoa pare să fi dat lovitura cu acest tânăr de 23 de ani, adus de la Cracovia pe doar 4 milioane de Euro și care abia a debutat în toamna aceasta la echipa națională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei derby-uri și toate trei previzibile.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei derby-uri și toate trei previzibile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei