Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 219 (6929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Mesajul primarului Nistor Tătar cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, a transmis rădăuţenilor aflaţi la vârsta senectuţii un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.  „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este încă un prilej de cinstire a celor care au contribuit la formarea noastră ca oameni. Fiindcă fiecare dintre noi avem oameni dragi trecuţi de o anumită vârstă, indiferent că e vorba de rude sau prieteni. După o viaţă dedicată celor din jur sau societăţii, persoanele vârstnice au dreptul să fie respectate, admirate și să aibă parte de un trai liniștit, decent și demn”, a afirmat Tătar. Șeful executivului rădăuţean a mai arătat că prima zi de octombrie este un prilej de a-i onora pe cei care ne-au dat viaţă, ne-au înseninat copilăria, ne-au luminat drumul spre ceea ce suntem astăzi și care încă își fac griji pentru noi, oricât am fi de puternici și maturi. Ziua Persoanelor Vârstnice nu este doar o sărbătoare a familiei, ci și a comunităţii. Nistor Tătar a arătat că la nivel de municipiu, integrarea socială și o viaţă demnă pentru vârstnici presupune oferirea de servicii sociale specifice adaptate contextului socio-cultural în care aceștia trăiesc, iar Primăria Municipiului Rădăuţi a fost de fiecare dată, în ultimii ani, alături de persoanele vârstnice. Primarul rădăuţenilor a mai arătat că programele sociale derulate în cadrul Consiliului Local, prin Direcţia de Asistenţă Socială, au ca principal scop îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor vârstnice, prin crearea condiţiilor necesare atingerii unui anumit grad de bunăstare și prin prevenirea marginalizării și excluderii sociale.

Nistor Tătar: "Cele mai sincere sentimente de recunoștinţă faţă de cei pe care îi avem lângă noi"

De asemenea, persoanele vârstnice din Rădăuţi beneficiază și de condiţii moderne de adăpost și servicii de înaltă calitate oferite de o altă instituţie din subordinea Primăriei Rădăuţi și a Consiliului Local Municipal, mai exact, de Căminul pentru Persoane Vârstnice, inaugurat anul trecut. Nistor Tătar: „Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, doresc să exprim, în numele meu personal și al Primăriei Rădăuţi, cele mai sincere sentimente de recunoștinţă faţă de cei pe care îi avem lângă noi și invit seniorii municipiului să ne fie alături în derularea proiectelor noastre, să ne sprijine și să fie în continuare membri activi ai comunităţii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesajul primarului Nistor Tătar cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.
 Vizualizări articol: 1624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesajul primarului Nistor Tătar cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei