Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 217 (6927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest

Monitor pentru funcţii vitale de ultimă generaţie, donat de preoţi Spitalului Municipal Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 40 de preoţi slujitori din Protopopiatul Fălticeni, împreună cu maicile de la mănăstirile Buciumeni şi Slatina şi reprezentanţii firmei sucevene Assit Software, s-au implicat din nou în sprijinirea actului medical local. La iniţiativa părintelui protoiereu Adrian Dulgheriu şi cu binecuvântarea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, preoţii şi maicile au pus mână de la mână până s-a strâns suma de 9.000 de lei, la care s-au adăugat 1.000 de lei de la Assit, bani cu care s-a achiziţionat un monitor pentru funcţii vitale de ultimă generaţie. Noul  aparat a fost donat miercuri, 26 septembrie, Secţiei Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni, în prezenţa medicilor Oana Nistor şi Viorica Miron. Chiar dacă Secţia Pediatrie mai dispune de un aparat similar, de multe ori când sunt cazuri grave sunt necesare două astfel de aparate.

„Le mulţumim preoţilor pentru dragostea pe care ne-o arată prin aceste donaţii. Este un gest bine-venit, şi, în acelaşi timp, deosebit, care va aduce mult folos în munca noastră”, a spus medicul pediatru Oana Nistor. 

„Grija lor pentru spitalul nostru nu poate decât să ne bucure şi ne întăreşte convingerea că avem lângă noi oamenii cu suflet mare”, a precizat Viorica Miron.

Acţiunea de miercuri a inclus şi o componentă caritabilă. Preoţii au oferit copiilor internaţi la Secţia Pediatrie pachete cu dulciuri, fructe, sucuri şi produse de patiserie şi câte o carte de rugăciuni.

Primul ajutor dat Spitalului Municipal Fălticeni de Protoierie a fost în iulie 2016, când preoţii au cumpărat un sterilizator de ultimă generaţie. De atunci şi până în prezent, campaniile lansate sub coordonarea preotului Adrian Dulgheriu însumează donaţii în sistemul public de sănătate din Fălticeni de peste 100.000 de lei.

Preotul Adrian Dulgheriu a precizat că acţiunile de sprijin iniţiate la nivelul Protoieriei Fălticeni, pentru sistemul de sănătate şi cel social, vor continua şi în acest an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monitor pentru funcţii vitale de ultimă generaţie, donat de preoţi Spitalului Municipal Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Monitor pentru funcţii vitale de ultimă generaţie, donat de preoţi Spitalului Municipal Fălticeni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei