Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 217 (6927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Identificat

Parapetul şoselei de centură a fost distrus de un şofer fără permis, aflat la volanul unui autoturism furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferul care a acroşat şi a distrus cu autoturismul o porțiune din parapetul şoselei de centură a fost miercuri identificat de polițişti. Acesta nu deținea permis de conducere, iar autoturismul fusese furat în timpul nopții de luni spre marți, din fața porții casei proprietarului, situată pe un drum din localitatea Stroieşti.

 

Sesizare de producere a unui accident pe şoseaua de centură

Polițiştii Secției de Poliție Rurală Dărmăneşti au fost sesizați luni dimineața, în jurul orei 05.30, că în zona centurii ocolitoare a municipiului Suceava se află o maşină avariată. Polițiştii au identificat în apropiere cu intersecția cu DN 2 un autoturism VW Scirocco înmatriculat în Marea Britanie, avariat în partea din față, neştiind în acel moment împrejurările producerii accidentului şi cine este autorul comiterii lui. În accident, autoturismul distrusese circa 150 de metri din parapetul şoselei de centură, iar în lipsa unui vinovat pentru avarierea barierei metalice, conducerea Secției de Drumuri Naționale Suceava a luat decizia suportării cheltuielilor de reparație a balustradei în regie proprie.

 

Filmul comiterii infracțiunilor, derulat în urma unei plângeri depuse la poliție

Lucrurile aveau să se lămurească însă două zile mai târziu, când miercuri dimineață, în jurul orei 09.40, proprietarul maşinii s-a prezentat la sediul poliției din Dărmăneşti, pentru a depune o plângere. Bărbatul de 32 de ani din comuna Stroieşti a sesizat faptul că luni dimineață, în jurul orei 01.50, Ilie L., de 30 de ani, din aceeaşi localitate, i-a sustras autoturismul VW Scirocco înmatriculat în Marea Britanie din fața porții casei sale, după ce cu o jumătate de oră înainte îl luase la ocazie pe autor din Suceava şi până în comuna Stroieşti. În momentul în care proprietarul maşinii a ajuns acasă, a lăsat maşina cu motorul pornit câteva momente în fața porții sale, pentru a o deschide,  moment în care Ilie L. s-a urcat la volan şi a demarat cu autoturismul spre localitatea Vâlcele din comună. Păgubitul a considerat în acel moment că bărbatul de 30 de ani a făcut o glumă şi a luat maşina pentru o plimbare, aşa încât nu a anunțat poliția. Văzând însă că autoturismul nu a mai fost adus acasă şi aflând într-un târziu ce se întâmplase cu acesta în cursul aceleiaşi nopți, proprietarul maşinii s-a hotărât să facă o plângere la poliție, cu o întârziere de două zile. În urma cercetărilor întreprinse şi a interogării bazei de date a poliției, s-a stabilit că Ilie L., autorul tamponării de pe şoseaua de centură, nu deține permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință şi conducerea unui vehicul fără permis.

 

Contravaloarea pagubelor, greu de recuperat de la şoferul care a provocat accidentul

Lucrarea de înlocuire a parapetului distrus de la şoseaua de centură a fost executată deja de către reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Suceava, care încearcă acum, după identificarea autorului, recuperarea cheltuielilor. Conform procedurilor, Compania de Drumuri s-a adresat Serviciului de Poliție Rutieră Suceava, care trebuie să le comunice în urma verificărilor făcute dacă autoturismul implicat în distrugerea parapetului deține o asigurare RCA. În cazul în care maşina nu are o astfel de asigurare, compania trebuie să-l dea în judecată pe posesorul maşinii, o procedură complicată şi de durată, care nu se va finaliza neapărat cu recuperarea prejudiciului. Cei de la Drumuri Naţionale se plâng de faptul că multe parapete de protecţie sunt distruse de şoferi care rămân autori necunoscuţi, astfel că nu are cine suporta pagubele produse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parapetul şoselei de centură a fost distrus de un şofer fără permis, aflat la volanul unui autoturism furat.
 Vizualizări articol: 3088 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Parapetul şoselei de centură a fost distrus de un şofer fără permis, aflat la volanul unui autoturism furat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei