Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 217 (6927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Bogdan Gheorghiu consideră că premierul PSD, Viorica Dăncilă, a făcut de râs România la Bruxelles

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a declarat că premierul PSD, Viorica Dăncilă, a făcut de râs România la Bruxelles. Bogdan Gheorghiu a precizat că o situație umilitoare pentru România a fost chemarea premierului PSD la Bruxelles pentru a da explicaţii despre derapajele guvernării în domeniul justiţiei şi al drepturilor cetăţeneşti, el arătând că acest lucru a avut loc tocmai înainte de preluarea preşedinţiei rotative a Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019.

„În plus, gafele proverbiale ale premierului au dus complet în derizoriu prezenţa delegaţiei româneşti, cu atât mai mult cu cât poziţia susţinută de aceasta cu lovitura de stat din 10 august a creat stupoare şi amuzament în rândul audienţei europene. Viorica Dăncilă a făcut o declaraţie halucinantă conform căreia pe 10 august o jandarmeriţă a fost bătută de <protestanţi> . Astfel PSD se remarcă la nivel mondial prin exportul constant de incompetenţă şi prostie politică în stare pură. Niciodată în istoria României nu a existat un premier atât de slab pregătit şi incompetent”, a spus deputatul PNL de Suceava. El a adăugat că în același timp, socialiştii europeni au constatat că PSD împărtăşeşte un alt set de valori şi principii politice, total diferite de restul familiei socialiste europene. „Popularii europeni şi-au exprimat deschis puternica îngrijorare faţă de blocarea luptei anticorupţie şi modificările legislative în favoarea oligarhiei politice”, a precizat Bogdan Gheorghiu. Deputatul liberal consideră că în urma acestei vizite se poate trage concluzia că toţi decidenţii europeni au constatat încă o dată dublul limbaj folosit de reprezentanţii PSD, „minciuna şi incompetenţa guvernanţilor PSD”.

„În curând, parlamentarii europeni vor afla şi de iniţiativa senatorului Tit Brăiloiu cu privire la aplicarea cenzurii în cadrul reţelelor sociale din mediul online. Modelul de guvernare al PSD se îndepărtează din ce în ce mai mult de modelul democratic european”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu consideră că premierul PSD, Viorica Dăncilă, a făcut de râs România la Bruxelles.
 Vizualizări articol: 1039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Gheorghiu consideră că premierul PSD, Viorica Dăncilă, a făcut de râs România la Bruxelles0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei