Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 201 (6911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scări interioare de la Dippanels și motive pentru a le alege

Chiar dacă trendurile cunosc schimbări în mod constant, există unele lucruri care nu se demodează atunci când vorbim despre amenajări interioare. Mai exact, este vorba despre utilizarea lemnului pentru diverse elemente, alegerea care rareori este considerată învechită sau depășită. În fapt, atunci când vine vorba de scări interioare, o asemenea opțiune este mai mult decât inspirată, după cum menționează și specialistii din spatele website-ului www.dippanels.ro.

Justificările unei asemenea alegeri sunt numeroase, poate printre cele mai însemnate numărându-se faptul că tot mai mulți apelează la astfel de soluții atunci când vine vorba de scări interioare. Cele din lemn au câștigat treptat mult mai multă popularitate comparativ cu scările din beton și nu e de mirare de ce. Iată și motivele, prezentate conform cu explicațiile pe care ni le-au oferit chiar experții www.dippanels.ro.

Materiale de calitate, care trec cu brio testul timpului

Deși structurile din beton par a fi cele mai indicate atunci când se dorește rezistență în timp, nici lemnul nu este mai prejos atunci când vine vorba de durabilitate. Cei de la Dippanels menționează faptul că scările interioare din lemn realizate din esențe precum fag sau stejar trec cu brio testul timpului și se comportă foarte bine chiar și în condiții de trafic intens. Desigur, trebuie să existe tratament și întreținere corespunzătoare în acest sens.

Fie că este vorba despre scări interioare complete, despre simple trepte, balustrade sau alte accesorii, soluțiile oferite pe www.dippanels.ro aplică același principiu al calității materialelor utilizate.

Versatilitate din toate punctele de vedere

Scările interioare din lemn pot fi folosite în situații din cele mai diverse. Pe de o parte pot fi integrate ca soluție de acces între diferite niveluri ale clădirilor de birouri, însă la fel de potrivite pot fi și pentru unități HoReCa, spații comerciale sau chiar rezidențiale.

Versatilitatea scărilor din lemn oferite de Dippanels face referire și la maniera de acces pe care acestea pot să îl ofere, în funcție de spațiul disponibil. Acolo unde acesta este limitat, însă trebuie să ofere acces către etajul superior, pod sau mansardă, poate fi pus în aplicare un proiect ce vizează o scară dreaptă, cu structură rezistentă. Tot pentru spațiile restrânse pot fi potrivite și scările în spirală. În cazul în care spațiul destinat scărilor este ceva mai amplu, soluțiile oferite de Dippanels pot să vizeze scări în formă de „L” sau de „U”, cu două, respectiv trei rampe.

Aceeași caracteristică a versatilității se referă și la stilul pe care îl reflectă scările. În unele cazuri poate fi vorba de linii minimaliste, care completează un cadru simplist și modern. În alte situații pot fi necesare scări interioare care să se încadreze perfect într-un ambient rustic, vintage sau industrial. Cei interesați pot găsi astfel de soluții în cadrul website-ului menționat - www.dippanels.ro.

Timp de realizare redus

Dacă în cazul scărilor interioare din beton proprietarii se pot bucura pe deplin de funcționalitatea și utilitatea lor abia după ce s-au parcurs etape precum turnarea betonului, cofrarea, uscarea și finisarea acestuia, în cazul scărilor interioare din lemn lucrurile sunt considerabil simplificate.

Într-o manieră mult mai rapidă, rezultatul final este obținut mult mai ușor. Scările interioare pe structură din lemn sau chiar și treptele din lemn ori alte elemente precum balustradele pot fi asamblate și instalate într-un timp mult mai scurt, în așa fel încât pot fi date rapid în folosință, fără un timp de așteptare mult prea îndelungat.

Odată prezentată această listă de avantaje, nu e de mirare faptul că scările interioare din lemn cunosc o tot mai mare popularitate. De aici și succesul producătorilor care le pun la dispoziția celor interesați. Atunci când soluțiile vin la pachet și cu servicii de proiectare și realizare conform cu specificațiile exacte ale clientului, acesta este asigurat că rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.

Dippanels poate să ofere astfel soluții potrivite indiferent de situație. Serviciile conexe pe care le pot oferi se referă și la debitarea și întreținerea scărilor interioare și a blaturilor din lemn masiv pe care le pun de asemenea la dispoziția celor interesați în cadrul website-ului www.dippanels.ro. Alte informații utile și detalii suplimentare pot fi obținute direct de la consultanții Dippanels, utilizand formularul de contact sau datele prezente pe site.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scări interioare de la Dippanels și motive pentru a le alege.
 Vizualizări articol: 2274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Scări interioare de la Dippanels și motive pentru a le alege5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei