Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 201 (6911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jungla de pe șosele

Urmăriri în trafic și pe ogoare, după un șofer cu permisul suspendat și un minor de 17 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au avut parte de două noi misiuni de urmărire după șoferi care nu au oprit la semnalul agentului din stradă, unul dintre fugari fiind blocat în trafic iar al doilea fiind prins după ce polițiștii au fugit după el și l-au somat cu arma pe un teren agricol. Deloc întâmplător, cazurile s-au petrecut la Marginea și la Brodina. Polițiștii din zona Rădăuți-Vicov s-au obișnuit deja cu faptul că mulți șoferi nu opresc la semnalul agentului din trafic. Cel mai adesea nu opresc pentru că nu au permise de conducere, sunt băuți ori transportă țigări de contrabandă. În cazurile de la finele săptămânii trecute este vorba de un șofer cu permisul de conducere reținut, respectiv de un minor de 17 ani, care îi luase mașina fratelui său. 

Vinerea trecută, în jurul orei 16.00, o patrulă de la Poliția orașului Vicovu de Sus se afla în serviciu de control pe DJ 176C, pe raza comunei Brodina, unde a efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism Opel Astra, care se deplasa pe direcția Brodina de Jos – centrul comunei Brodina.

Șoferul a oprit mașina, dar a coborât de la volan și a luat-o la fugă pe jos. Polițiștii au fugit după el, l-au somat, au scos pistolul. La somația „Poliția! Stai că trag!”, suspectul s-a oprit. 

Bărbatul a fost imobilizat și identificat în persoana lui Alin Ionel Bidocea, în vârstă de 34 de ani, din comuna Brodina.

Acesta figurează cu permisul de conducere cu restricții – suspendat.

Mai mult, s-a constatat că bărbatul figurează cu o condamnare de 2 ani și 8 luni, suspendată sub supraveghere pe o perioadă de 4 ani într-un dosar de constituire de grup infracțional organizat și trafic de migranți.

După consultarea cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul poliției județene.   

 

Minor la volan, urmărit de la Marginea și până la Clit

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, un echipaj de la Secția Rurală Marginea, care acționa pe DN 2E, în localitate, a efectuat semnal de oprire unui VW Passat, înmatriculat în Irlanda.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor acustice și luminoase motiv pentru care a fost urmărit până în satul Clit, comuna Arbore, unde s-a reușit blocarea sa în trafic. La volan a fost identificat Radu B., în vârstă de 17 ani, din Vicovu de Sus.

Minorul nu avea, bineînțeles, permis de conducere. Din cercetări a mai rezultat că mașina a fost sustrasă de acesta de la fratele său.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

De multe ori, ajutați de mașinile net superioare, unii fugari reușesc să-și piardă urma iar cazurile nici măcar nu mai sunt raportate. Și polițiștii își iau de cele mai multe ori măsuri suplimentare pentru ca fugarii să nu le scape.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmăriri în trafic și pe ogoare, după un șofer cu permisul suspendat și un minor de 17 ani.
 Vizualizări articol: 1727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urmăriri în trafic și pe ogoare, după un șofer cu permisul suspendat și un minor de 17 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei