Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 201 (6911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri drastice

O autoutilitară și întreaga cantitate de lemn confiscate, în timpul unui transport ilegal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un transport de lemn fără acte l-a costat scump pe cel care a pornit la drum, fără a putea prezenta documentele care să ateste legalitatea transportului.

Vineri seara, în jurul orei 21.00, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DJ 176 C, în localitatea Brodina, a oprit pentru control o autoutilitară marca Scania care se deplasa din direcţia Brodina de Jos spre centrul localității Brodina. Polițiștii dețineau informații despre faptul că acest transport de lemn ar fi putut fi făcut ilegal și au trecut imediat la controlul documentelor de transport. La volanul autoutilitarei se afla Radu B., de 29 de ani, din localitate, care le-a declarat oamenilor în uniformă că nu are asupra sa nici un document de însoțire al materialului lemnos transportat. 

Autoutilitara încărcată cu material lemnos a fost condusă la sediul cantonului din cadrul Ocolului Silvic Brodina, unde personalul silvic a inventariat materialului lemnos, stabilind că este vorba despre cantitatea de 13,13 metri cubi lemn rotund rășinoase, în valoare de 2.153,32 lei, o cantitate care depășește de cinci ori prețul mediu al unui metru cub de masă lemnoasă pe picior. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată și dată în custodie personalului silvic din cadrul Cantonului Silvic Brodina. În același timp, polițiștii au luat măsura reținerii și indisponibilizării autoutilitarei Scania la sediul Postului de Poliție Straja, cel de la volan fiind sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 5.000 de lei pentru transport fără acte de materiale lemnoase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O autoutilitară și întreaga cantitate de lemn confiscate, în timpul unui transport ilegal.
 Vizualizări articol: 2024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O autoutilitară și întreaga cantitate de lemn confiscate, în timpul unui transport ilegal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei