Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 201 (6911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Campanie umanitară

175 de copii nevoiași încep noul an școlar cu ghiozdane și rechizite donate de Alexandria Librării către Salvați Copiii România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru ca în prima zi de școală un număr cât mai mare de copii să aibă ghiozdanul pregătit, o primă tranșă de ghiozdane și rechizite, din campania de donații „Cumperi tu, primesc și ei”, inițiată de Alexandria Librării, a fost livrată vineri, 7 septembrie, către Salvați Copiii România, prin filiala de la Suceava.

„Ca și în anul precedent, ne-am străduit ca donația făcută de Alexandria Librării să fie una substanțială, pentru că știm, mai ales din experiența anilor trecuți, cât de emoționantă este prima zi de școală pentru toți copiii. Astfel, ghiozdane și rechizite în valoare de aproximativ 33.000 de lei au ajuns la filiala de la Suceava a Salvați Copiii, urmând ca, de aici, să fie distribuite către 175 de copii din județele Neamț și Vaslui, care vor păși cu dreptul în noul an școlar. Le mulțumim tuturor românilor care au făcut și vor face cumpărături pentru începutul de an școlar din oricare dintre cele 30 de librării Alexandria, aflate în 12 județe din țară. Campania <Cumperi tu, primesc și ei> continuă până la 30 septembrie 2018, dată până la care cei care ne trec pragul și fac cumpărături devin partenerii noștri în lupta împotriva abandonului școlar”, au spus reprezentanții companiei.

Cine pregătește ghiozdanele propriilor copii și face orice achiziție din Alexandria Librării îi va sprijini și pe copiii nevoiași, pentru că 1% din valoarea cumpărăturilor din luna septembrie se transformă în donații sub formă de rechizite către Organizația “Salvați Copiii România”.

Astfel, fiecare persoană poate face un gest concret de încurajare a educației, iar Alexandria Librării va mai face o donație de rechizite, donație care să completeze necesitățile deja acoperite cu prima tranșă.

Reducerea abandonului școlar și a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România sunt, pentru prima dată, posibile cu un simplu gest pe care îl facem atât de mulți. Doar că acum, când cumperi tu, primesc și ei!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 175 de copii nevoiași încep noul an școlar cu ghiozdane și rechizite donate de Alexandria Librării către Salvați Copiii România.
 Vizualizări articol: 1081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
175 de copii nevoiași încep noul an școlar cu ghiozdane și rechizite donate de Alexandria Librării către Salvați Copiii România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei