Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 201 (6911)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Maraton

Primarul Sucevei va participa la deschiderea anului școlar la 14 unități de învățământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începerea anului școlar vă fi marcată de primarul Sucevei, Ion Lungu, printr-un slalom contra-cronometru la unitățile de învățământ la care va participa la festivitatea de deschidere.

Edilul sucevean și-a propus să fie prezent la acest eveniment important din viața elevilor, precum și a părinților acestora, la nu mai puțin de 14 unități de învățământ:

Școala Nr. 11 din Burdujeni, Școala Nr. 6 Burdujeni Sat, Școala Nr. 10 Burdujeni, Școala Nr. 7 Ițcani, Școala Nr. 9 Obcini, Colegiul Național „Petru Rareș”, Școala Filadelfia, Școala Nr. 8 George Enescu, Colegiul de Industrie Alimentară, Colegiul Național „Spiru Haret”, Grădinița „Gulliver” din George Enescu, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Tehnic „Petru Mușat” și Seminarul Teologic „Mitropolit Dosoftei”.

Pentru a reuși să se încadreze în orele stabilite pentru deschiderea de an școlar de către conducerea acestora, edilul sucevean și-a alcătuit un program foarte strict, „pe ceas”, care începe de la 8 dimineața, la Școala Nr. 11 Burdujeni, și se termină cu inaugurarea Seminarului.

Ion Lungu a spus că în fiecare an, de când este primar, a procedat astfel, respectând programul stabilit de profesori, pentru a nu încurca în vreun fel desfășurarea festivităților:

„Niciodată nu s-a întârziat începerea manifestărilor din cauza mea, nici să aștepte elevii să vin. Nu am condiționat vreodată începerea anului școlar de prezența mea.”

El a spus că profesorii stabilesc ora la care se începe festivitatea de deschidere a anului școlar. 

„Dacă s-a întâmplat vreodată să întârzii, am așteptat să vorbească alții, după care am luat cuvântul”, a menționat șeful municipalității sucevene.

Edilul sucevean și-a anunțat prezența și la Școala Nr. 9 din Obcini, unde a avut o situație conflictuală cu o parte dintre profesori, ceea ce a dus la anularea proiectului de construire a unei grădinițe într-o laterală a clădirii, pe terenul municipalității. El a precizat că și anul acesta unitatea școlară a beneficiat de fonduri pentru mai multe investiții.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei va participa la deschiderea anului școlar la 14 unități de învățământ.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul Sucevei va participa la deschiderea anului școlar la 14 unități de învățământ1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei