Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 181 (6891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Ţigări de contrabandă descoperite în rezervorul cu apă de la locomotiva unui tren internaţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii de la Punctul de Trecere Feroviar al Frontierei Vicşani au descoperit, la finele săptămânii trecute, aproape patru mii de pachete de ţigări care fuseseră ascunse în motorul locomotivei unui tren internaţional de marfă. Potrivit comunicatului de la Poliţia de Frontieră Suceava, o echipă de control de la  Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani a descoperit în rezervoarele cu apă ale locomotivei unui tren internaţional de marfă care circula pe ruta Vadu Siret - Suceava 3.618 pachete ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

În urma verificărilor, lucrătorii de la graniţă au stabilit că ţigările aparţineau unui grup de cinci cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 42 şi 56 de ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Suceava. Ţigările, în valoare de 5.427 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei cinci suceveni au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei fiecare.

În comunicat se mai arată că şi lucrătorii de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, cât şi cei de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina au descoperit pe comunicaţii, şi în apropierea graniţei, 8.685 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările în valoare de 101.600 de lei, 5.735 de pachete descoperite de lucrătorii de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava şi 2.950 de pachete capturate de cei de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, au fost ridicate în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă descoperite în rezervorul cu apă de la locomotiva unui tren internaţional.
 Vizualizări articol: 1689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă descoperite în rezervorul cu apă de la locomotiva unui tren internaţional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei