Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 181 (6891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Risipitorii de lire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un prim indiciu că temerea de a nu vedea sezonul acesta La Liga la televizor se poate materializa este decizia Telekom Sport de a difuza... wrestling! Sper să n-o ia pe urmele lui Sport.ro care de-aia se numește mai nou Pro-X, fiindcă începuse să aibă din ce în ce mai puțină legătură cu sportul.

Deocamdată a început Premier League, iar ironia sorții a făcut ca în prima etapă se se joace un meci între cluburile care au aruncat cu cei mai mulți bani în fotbaliști, Liverpool și West Ham. E drept, prima la cotă dublă față de cealaltă! Mourinho, parșiv, a pus ceva presiune în intersezon pe Liverpool, spunând că aceasta ar trebui să fie favorită la titlu la cât a investit. Klopp a parat doar din principiu, însă e clar că la asta se gândesc cormoranii și suporterii lor. În schimb, la ce ar trebui să fie favorită West Ham? Păi, după acest 0-4 încasat la Liverpool, mă gândesc că ar trebui să fie mulțumită dacă scapă de retrogradare. Desigur, își va lua în cele din urmă viteză, vom vedea cum o va scoate la capăt Pellegrini.

Dar meciul de gală al primei etape a fost Arsenal cu City. Sau ar fi trebuit să fie. Din păcate pentru tunari, de prea mult timp echipa nu mai contează, parcă s-au întors vremurile chinuitoare descrise în cartea lui Nick Hornby, mai târziu și ecranizată. După încheierea epocii Wenger, îi revine lui Unai Emery misiunea de a conduce echipa în ape tulburi. Nu sunt semne bune, dar cred că nu erau nici așteptări. Arsenal nu este un club atractiv pentru vedete, care vor titluri, adică exact ceea ce londonezii nu pot oferi. De aceea se mulțumesc cu ce pică, a se vedea și schimbul cu United, Alexis Sanchez, care nu mai putea fi ținut, contra lui Mkhitaryan. Ca să n-o mai lungesc, campioana City a câștigat fără emoții, scor 2-0, chiar și fără a alinia cea mai bună formulă. Numai că Guardiola și-a făcut deja plinul în campionat, a luat titlul cu un record de 100 de puncte, acum lumea așteaptă mai mult de la echipa sa în Liga Campionilor. La Bayern n-a reușit, să vedem acum, când s-a creat o breșă, echipa specialistă a competiției schimbând generațiile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Risipitorii de lire.
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Risipitorii de lire5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei