Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 181 (6891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În lanţ

Carambol cu două maşini răsturnate şi doi răniţi, la ieşirea din Suceava spre Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident rutier în care au fost implicate trei maşini, din care două s-au răsturnat, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, s-a petrecut sâmbătă dimineaţă pe DN 29 Suceava-Botoşani, la ieşirea din municipiul Suceava spre Plopeni. Accidentul s-a petrecut la ora 8.00 dimineaţa, înainte de intrarea în Plopeni, în dreptul Linda Ecotil.

Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că un şofer în vârstă de 47 de ani, Cristian R., din municipiul Suceava, aflat la volanul unui autoturism Mazda, a ieşit dintr-o parcare şi a făcut viraj la stânga fără a acorda prioritate unui Audi A4, condus pe direcţia Salcea - Suceava de Vasile B., un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Dărmăneşti.

În urma acestui impact, autoturismul Audi a fost proiectat într-un Mercedes-Benz care era oprit în perimetrul din faţa Linda Ecotil. În urma acestei a doua coliziuni, autoturismele Audi şi Mercedes s-au răsturnat la marginea drumului.   

La faţa locului s-a deplasat modulul SMURD al Detaşamentului de pompieri Suceava, plus două autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Iniţial, au fost evaluate medical patru persoane, iar ulterior s-a stabilit că doar două trebuie transportate la Spitalul Judeţean Suceava. Este vorba de doi tineri de 23 de ani, un băiat şi o fată, ambii din Dărmăneşti, care se aflau în autoturismul Audi A4 care se deplasa regulamentar. Primele investigaţii medicale au indicat leziuni uşoare în cazul ambilor.

Conducătorii auto implicaţi în accident au fost verificaţi cu etilotestul, rezultând că nu consumaseră alcool.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

În urma accidentului rutier, traficul de pe DN 29 Suceava-Botoşani a fost blocat în totalitate. Una din maşini era răsturnată pe sensul dinspre Salcea spre Suceava, în timp ce alta a rămas grav avariată în mijlocul şoselei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carambol cu două maşini răsturnate şi doi răniţi, la ieşirea din Suceava spre Botoşani.
 Vizualizări articol: 3101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carambol cu două maşini răsturnate şi doi răniţi, la ieşirea din Suceava spre Botoşani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei