Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 181 (6891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Procurorii au finalizat ancheta în cazul cadavrului ascuns în beci, la Marginea

Luni, 13 August 2018 (11:04:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat din Marginea, acuzat că l-a omorât și l-a ascuns într-un beci pe un consătean, cei doi fiind prieteni. Cadavrul a stat în beci în jur de 8-9 luni până când a fost descoperit. Pe 8 mai 2018, în urma exploatării unei informaţii de către un poliţist de la Marginea, în beciul gospodăriei familiei Rotari a fost găsit un cadavru, acoperit de vegetaţie. Ulterior s-a stabilit că este vorba de Maricel Zlotari, în vârstă de 37 de ani.

Din ancheta procurorilor rezultă că în cursul anului 2017, victima a locuit în casa lui Stelian Gabriel Rotari, cel care avea să-i devină călău. Din cerșit și munci ocazionale cei doi adunau ceva bani cu care își cumpărau alimente și băuturi alcoolice Bărbatul ucis a fost văzut ultima dată în viaţă, la cerşit, în toamna anului 2017, în septembrie sau octombrie. Bărbatul nu avea familie, astfel că nu a avut cine să se intereseze de el imediat după ce a dispărut. Pe 9 mai 2018, în urma obținerii unui mandat, anchetatorii au făcut o percheziție la locuința familiei Rotari. În beciul din şura gospodăriei a fost identificat cadavrul - mumificat - al unei persoane de sex masculin, acoperit cu resturi vegetale. Conform concluziilor medicului legist care a efectuat autopsia la data de 09 mai 2018, moartea victimei a putut fi violentă şi s-a putut produce în condiţiile unui traumatism cranio-cerebral, posibil prin lovire cu obiect dur cu margini de formă geometrică (posibil vătrai). Medicul legist a identificat fracturi costale şi de stern care s-au putut produce post mortem, prin manipularea cadavrului. Concluzia procurorilor este că în septembrie sau octombrie 2017, pe fondul consumului de alcool, între inculpat și victimă a izbucnit un conflict spontan. Inculpatul a lovit victima în zona cranio-cerebrală cu un obiect contondent, lovitură care i-a fost fatală. Victima a decedat ulterior, iar inculpatul a ascuns cadavrul victimei în beciul din şură. Acesta a pus peste cadavru resturi de vegetație, sperând că crima nu va fui descoperită niciodată.

La vremea când a fost descoperită grozăvia din beci, Stelian Gabriel Rotari era deja arestat preventiv pentru tâlhărie. Tânărul este acuzat că a furat în două rânduri bani din locuinţa unui bătrân din Marginea, a doua oară folosindu-se de violenţă extremă.În momentul de față, inculpatul este trimis în judecată în două dosare, cel de tâlhărie calificată și cel de omor, unul aflat pe rolul Judecătoriei Rădăuți, celălalt pe rolul Tribunalul Suceava, de asemenea fiind și arestat preventiv în ambele dosare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procurorii au finalizat ancheta în cazul cadavrului ascuns în beci, la Marginea.
 Vizualizări articol: 3240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Procurorii au finalizat ancheta în cazul cadavrului ascuns în beci, la Marginea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei