Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 181 (6891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La a VI-a ediţie

Hard Enduro Bucovina a avut ca start Lacul Iezer, din Sadova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tradiţionala etapă de la Câmpulung Moldovenesc a Campionatului Regional de Hard Enduro al zonei Nord-Est a avut loc la finele săptămânii trecute, punctul de pornire fiind frumoasa zonă a Lacului Iezer, din Sadova.

Peste 150 de „rideri” dornici de adrenalină, din ţară dar şi de peste hotare, s-au luptat două zile cu obstacolele naturale şi cu cele pregătite de organizatori, pentru a le face misiunea mai dificilă, într-o confruntare plină de adrenalină, în inima Bucovinei, zonă pe care o bună parte din ei au văzut-o acum pentru prima oară.

„Sunt pentru prima dată în Bucovina. Aştept să verificăm relieful de aici, e ceva nou pentru mine. Pare a fi frumos, pantele sunt abrupte... Noroc de vremea bună, că altfel era chinuială. Oricum va fi, aşa ne-au promis organizatorii!”, a spus Tudor Cristian, participant la competiţie.

Hard Enduro Bucovina este un concurs de motociclism enduro (off-road, pe teren variat şi adeseori accidentat), care s-a desfăşurat în perioada 11-12 august, sâmbătă şi duminică, în Câmpulung Moldovenesc, traseul derulându-se în cea mai mare parte în zone montane din Obcina Feredeului şi Obcina Mare.

„Este a şasea ediţie de Hard Enduro, noutatea este acest lac frumos, am luat startul la Iezer, în Sadova. De aici îi vom duce pe Obcinile Bucovinei, în prima zi, de prologue, 13 kilometri grei, după cum zic riderii, iar a doua zi vor fi 42 de kilometri la clasa hobby şi 57 la clasa expert şi profi”, a explicat unul dintre organizatori, Gheorghe Sologiuc, membru al Asociaţiei „Hai în Bucovina”.

Anul acesta competiţia a reunit aproximativ 150 de participanţi, nu doar din România, ci şi din Austria, Germania, Italia şi Ungaria, acesta fiind probabil cel mai mare concurs de hard enduro din Moldova.

La fel ca şi la ultimele două ediţii, din competiţie nu au lipsit nici fetele dornice de adrenalină, care s-au luat la întrecere în a depăşi obstacolele de pe trasee.

Chiar dacă unii au plecat cu vânătăi sau mici răni, accidentările fiind aproape inevitabile atunci când îţi propui să faci acrobaţii cu motociclete, pe buşteni, pietre şi teren accidentat, toţi participanţii s-au simţit bine şi s-au distrat, încât mulţi vor dori să revină, cu prima ocazie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hard Enduro Bucovina a avut ca start Lacul Iezer, din Sadova.
 Vizualizări articol: 1947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hard Enduro Bucovina a avut ca start Lacul Iezer, din Sadova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei