Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 181 (6891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Investiţie

Complexul de locuinţe „La Stejari Residence” se ridică într-un peisaj de vis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din municipiul Suceava este în plină derulare în acest moment într-o zonă liniştită, în apropiere de pădure şi de un lac de pe strada Aleea Dumbrăvii. Ansamblul “La Stejari Residence” se va întinde pe o suprafaţă de 4,7 hectare, iar la final va avea aproape 300 de apartamente noi, cu două sau trei camere.

Construcţiile sunt module cu câte 6 apartamente, din care 3 apartamente cu 2 camere şi 3 apartamente cu 3 camere, construite din cărămidă de rezistenţă Brickstone, cu goluri verticale, 292x240x238, în timp ce pereţii interiori despărţitori sunt ridicaţi din cărămidă Brickstone BKS 500x140x238.

Proiectul este derulat de firma Vivat Construct, iar primele apartamente vor fi date în folosinţă la finalul acestui an. Lucrările sunt executate la cele mai ridicate standarde şi cu materiale de ultimă generaţie.

Fiecare apartament este dotat cu centrală pe gaz proprie, iar încălzirea se realizează prin calorifere. Circuitul electric este creat din cabluri din cupru liţat, doze modulare Biticcino, legătura în doze fiind realizată din conectori tip cleme Wago. Din fiecare încăpere pleacă două circuite, redirecţionate către tablou, fiind montate siguranţe individuale, oferind siguranţă sporită. Tâmplăria PVC este amplasată în aşa fel încât apartamentele să beneficieze de cât mai multă lumină naturală, totodată oferind izolaţie termică şi fonică de înaltă calitate, fiind folosite profile cu sticlă tripan - privacy, cu o garanţie de 5 ani.

 

Locuri de parcare oferite în preţul apartamentului

Întregul complex va fi iluminat pe timp de noapte prin becuri led, în timp ce iluminatul în casa scării este realizat din lămpi cu senzori. În momentul achiziţionării unui apartament în cadrul ansamblului, beneficiarul primeşte planul circuitelor electrice, cât şi al celorlalte utilităţi. Mai trebuie spus că izolaţia exterioară este realizată cu polistiren de 10 cm, izolaţie termică/fonică, placa realizată cu polistiren extrudat de 5 cm.

Accesul în complex se face de pe Aleea Dumbrăvii pe baza unei cartele magnetice, fiind instalat un interfon cu cameră video, iar uşa de la intrare este din profil PVC. Fiecare intrare în apartament este dotată cu o uşă metalică. Fiecare modul are 8-9 locuri de parcare, ele fiind supravegheate video non-stop. Realizarea ansamblului este în baza unei arhitecturi moderne, cu străzi care au o lăţime de 7 metri, trotuarul de 1 metru, iar parcările au dimensiunea de 4,5 metri, dispuse perpendicular pe axul drumului.

 

Cum pot fi achiziţionate apartamentele

Apartamentele cu două camere au o suprafaţă de 58 mp şi o terasă de 10 mp, în timp ce apartamentele cu trei camere au o suprafaţă de 71 mp şi o terasă de aproape 12 mp. Imobilele pot fi achiziţionate în mai multe modalităţi, în funcţie de durata de plată, aspecte care se stabilesc de comun acord cu investitorul imobiliar. Preţul pe metru pătrat se va stabili la faţa locului, în urma discuţiilor dintre părţi. Date suplimentare despre acest proiect ambiţios se pot afla de pe site-ul https://lastejariresidence.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Complexul de locuinţe „La Stejari Residence” se ridică într-un peisaj de vis.
 Vizualizări articol: 5595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Complexul de locuinţe „La Stejari Residence” se ridică într-un peisaj de vis1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei