Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 174 (6884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu repetiție

Bărbatul din Dumbrăveni prins de mai multe ori la volan fără permis a fost arestat preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Îndrăgostit de volan fără a avea permis de conducere, un bărbat din Dumbrăveni a fost încătușat de polițiști și a ajuns în arest preventiv în urma ultimei isprăvi comise.

Incidentul petrecut miercuri seara, când o patrulă formată din polițiști din cadrul Posturilor de Poliţie Dumbrăveni şi Siminicea au oprit pentru control un autoturism marca VW Golf, condus de Costinel I., de 41 ani, din localitate, care nu avea permis de conducere, face parte dintr-un șir de evenimente în care a fost implicat bărbatul. Văzând cu cine au de a face, polițiștii l-au încătușat pe bărbatul de 41 de ani de la volan, întrucât ultima dată când acesta a fost depistat în flagrant conducând un autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere a sărit de la volan pe bancheta din spate, încercând să se sustragă controlului. Polițiștii l-au verificat din nou pe bărbat în bazele de date,  ocazie cu care s-a stabilit și de această dată că nu figurează ca fiind posesor al permisului de conducere, aceasta fiind a treia abatere de acest fel pentru Costinel I. De asemenea acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, care se afla la a treia infracțiune comisă în acest mod, nu a scăpat de această dată de ordonanța de reținere emisă pe numele său, el fiind în primă fază reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava. Având în vedere faptul că acesta a mai comis alte două fapte de acest fel și că până în acest moment a fost trimis în judecată de încă două ori, tot pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, pe numele său a fost deschis un nou dosar pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere. De această dată procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia și în urma prezentării lui în fața magistraților Judecătoriei Suceava, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventiv pentru 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul din Dumbrăveni prins de mai multe ori la volan fără permis a fost arestat preventiv.
 Vizualizări articol: 1647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul din Dumbrăveni prins de mai multe ori la volan fără permis a fost arestat preventiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei