Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 174 (6884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Pe mai multe drumuri naţionale din judeţ au început lucrările de reabilitare şi modernizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunţat că pe mai multe drumuri naţionale din judeţ au fost reluate lucrările de reabilitare şi modernizare, respectiv turnare de covor asfaltic, realizare marcaje rutiere şi turnare tratamente. Mirela Adomnicăi a precizat că lucrările au fost sistate o perioadă din cauza ploilor şi a fenomenelor meteo periculoase.

Adomnicăi a spus că în zona de responsabilitate a Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc au fost deja reluate lucrările de execuţie covor asfaltic pe DN17, la Mestecăniş, iar în perioada imediat următoare vor începe lucrările de execuţie “straturi bituminoase subţiri”, pe DN 17B. 

Prefectul a precizat că tot în această perioadă se realizează lucrări la marcaje rutiere pe DN 17, de la Păltinoasa la Câmpulung Moldovenesc, precum şi reparaţii la covorul asfaltic de pe DN 17A, între Palma şi Ciumârna.

Mirela Adomnicăi a arătat că în urma alunecării de teren produse din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, pe DN 17A a fost afectat terasamentul pe o porţiune de 100 de metri, de la kilometrul 30+900 până la kilometrul 31, circulaţia desfăşurându-se pe un fir. 

Adomnicăi a mai spus că lucrările au început şi pe drumurile naţionale ce intră în aria de competenţă a Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava. Prefectul a declarat că au sunt începute deja lucrări de turnare tratamente asfaltice pe DN 29A, începând de la limita cu judeţul Botoşani, între localităţile Zvoriştea şi Adâncata. De asemenea, se mai efectuează lucrări de reparaţii asfaltice pe DN 2E, în zona localităţii Cacica, iar de ieri, 3 august 2018, au început lucrările de reparaţii pe DN 2, la intersecţia cu DN 17A, în zona localităţii Ratoş. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe mai multe drumuri naţionale din judeţ au început lucrările de reabilitare şi modernizare.
 Vizualizări articol: 2756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pe mai multe drumuri naţionale din judeţ au început lucrările de reabilitare şi modernizare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei