Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 143 (6853)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condamnări definitive

Doi tineri care au atacat şi tâlhărit un bărbat în stradă, trimişi după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din municipiul Vatra Dornei, cunoscuţi cu antecedente penale, au fost săltaţi de poliţişti în baza unor condamnări definitive, într-un dosar privind comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. 

În luna mai a anului trecut, Mihai Alex Gheorghiu, de 19 ani, şi Andrei Petru Tocaciu, de 25 de ani, ambii din municipiul Vatra Dornei, se aflau într-un club din municipiul staţiune, unde au consumat alcool cu un tânăr în vârstă de 21 de ani, din satul Poiana Negri, comuna Dorna Candrenilor. Acesta din urmă a acceptat să le dea de băut celor doi, deşi nu îi cunoştea anterior, după care a vrut să plece acasă.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că el a fost urmărit de cei doi tineri, care l-au ajuns în dreptul fântânii dezafectate de pe strada pietonală din centrul municipiului Vatra Dornei şi l-au lovit din spate cu pumnii. Tânărul a fugit spre zona centrală, iar în apropierea unui restaurant a fost ajuns din nou din urmă de cei doi agresori, care l-au lovit iar, cerându-i banii pe care îi avea asupra sa. În timpul agresiunii, cei doi indivizi i-au sustras victimei un portofel aflat în buzunarul din spate al pantalonilor, iar din interiorul acestuia suma de 180 de lei. În urma examinărilor medico-legale s-a stabilit că tânărul a necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Mihai Alex Gheorghiu are de executat 2 ani de închisoare, în timp ce Petru Andrei Tocaciu - 2 ani, 2 luni şi 10 zile de închisoare. Sentinţele finale au fost date de Curtea de Apel Suceava. Iniţial, Judecătoria Vatra Dornei le aplicase celor doi pedepse mai mari. La apel, cei doi au scăpat de una dintre infracţiunile pentru care au fost trimişi în judecată, lovirea, în urma retragerii plângerii victimei. Ei au rămas doar cu cea mai gravă infracţiune, tâlhăria calificată.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, după care transferaţi sub escortă la Penitenciarul Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri care au atacat şi tâlhărit un bărbat în stradă, trimişi după gratii.
 Vizualizări articol: 1631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi tineri care au atacat şi tâlhărit un bărbat în stradă, trimişi după gratii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei