Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 108 (6818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neatenţie

Doi răniţi şi patru maşini avariate, într-un carambol produs pe DN 17, la Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două persoane au ajuns la spital marţi dimineaţă, după ce patru maşini au fost implicate într-un accident pe DN 17, în comuna Şcheia. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 07.50, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din comuna Pătrăuţi, se afla la volanul unui autoturism Ford Focus, cu care se deplasa pe strada Humorului din comuna Şcheia, spre municipiul Suceava. Ajungând la intersecţia cu strada Aleea Vămii, tânărul şofer nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism BMW condus de un tânăr de 18 ani, care circula în faţa sa, şi a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul BMW. În urma coliziunii BMW-ul a fost proiectat într-un autoturism Ford care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Suceava, iar la rândul său autoturismul Ford a fost proiectat într-un autoturism Skoda Rapid, care se afla pe strada Aleea Vămii, oprit pentru a se asigura în vederea pătrunderii pe strada Humorului, maşină condusă de un bărbat de 62 de ani, din comuna Şcheia.

În urma impactului, cei doi tineri din primele maşini implicate în carambol au fost răniţi, fiind preluaţi de echipajele unor ambulanţe şi transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale. Cei patru conducători auto implicaţi în ciocnirea în lanţ au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat mostre  biologice de sânge, pentru testarea alcoolemiei. Poliţiştii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal, deschis pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi răniţi şi patru maşini avariate, într-un carambol produs pe DN 17, la Şcheia.
 Vizualizări articol: 1800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi răniţi şi patru maşini avariate, într-un carambol produs pe DN 17, la Şcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei