Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 108 (6818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


La mâna lui Hagi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şi uite aşa, cu un alt gol al FCSB pe final de meci, avem parte de un nou campionat jucat până în ultima etapă. Ce să vezi, exact ca acum un an, tot un meci între Viitorul şi CFR va decide campioana! Primăvara trecută, într-o după-amiază de sâmbătă, urmăream meciul de la Ovidiu la Cluj-Napoca, într-un local în care toţi clujenii ţineau cu Viitorul. Jucătorii lui CFR Cluj nu ”şi-au dat viaţa” pe teren atunci, iar acum probabil se aşteaptă la un fel de reciprocitate. La mijloc e prins iarăşi Becali, din pricina căruia echipa sa nu prea e simpatizată de partenerii de întrecere. Să ne amintim cât l-a plimbat pe la TAS pe naşul Hagi, de la care aşteaptă acum izbăvirea. Vor urma nişte linguşeli, fără îndoială. ”Vom sărbători titlul 27 după decizia TAS” – clama Meme, care pe atunci se uita în gura lui Alibec, cel care venise cu ideea. ”Din punctul meu de vedere, noi suntem campioni” – îi ţinea isonul Reghecampf. Dar Hagi chiar poate să treacă peste toate astea, adevărata lecţie pe care ar servi-o tuturor ar fi exact aceasta, să le ofere celor care l-au hărţuit un titlu pe tavă. Sunt însă prea multe la mijloc, chiar interese materiale, n-ar fi exclus să aflăm că ambele cluburi implicate în lupta pentru titlu licitează pentru jucătorii Viitorului.

Cât despre cele două meciuri din penultima etapă, s-a văzut dubla măsură cu care media judecă lucrurile. O greşeală banală l-a transformat pe anonimul Radunovic într-un cal troian, încă de la pauză Ştucan invita lumea pe gsp.ro să-şi dea cu părerea despre marea conspiraţie, temă pe care s-a bătut monedă şi în zilele următoare. Radunovic a reclamat că vinovatul principal ar fi portarul Iliev, ceea ce e exagerat, dar într-adevăr Hoban a apreciat mai bine traiectoria, lăsându-se în alunecare. Bulgarul a încercat să-l blocheze tot cu piciorul, însă cu corpul s-a culcat pe exterior, ca şi cum Hoban ar încerca să-l dribleze! Ei bine, a doua zi, faza golului de la Craiova a fost marcată de erori în lanţ, pornind de la trecerea lui Tănase printre nişte popice (Grădinescu s-a antepronunţat că va pierde mingea când a văzut că se izolează înspre linia de corner!) şi terminând cu respingerea anemică a lui Screciu. Dar sunt greşeli şi greşeli, Ştucan ştie mai bine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La mâna lui Hagi.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La mâna lui Hagi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei