Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 108 (6818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Fălticeni

Festivalul Luminii şi parada personajelor din poveşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi, 17 mai, începând cu ora 17:00, Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa” (GLT) din Fălticeni organizează, pe Aleea pietonală din centrul municipiului, o paradă cu mascote şi costumaţii ale celor mai îndrăgite personaje din desene animate. Aşa cum am aflat de la Lavinia Elena Hriscu, membră a GLT “Aripi în Europa”, scopul acestei manifestări este de a aduce zâmbete în rândul copiilor, de a-i invita, într-un mod atractiv şi interactiv, să participe la activităţile organizate de voluntarii grupului în fiecare weekend şi promovarea acestor activităţi în rândul populaţiei urbei de pe Şomuz.

Vineri, 18 mai 2018, de la ora 18:00 până la ora 23:00, GLT “Aripi în Europa” organizează Festivalul Luminii în Parcul Prefecturii din vecinătatea Muzeului de Artă “Ion Irimescu”. În cadrul evenimentului toţi participanţii îşi vor putea procura propria lampă şi lumânare de la un stand amenajat în parc. Acestea vor fi aprinse în cadrul jocurilor de lumini şi umbre propuse de tineri pentru a le oferi fălticenenilor ocazia să redescopere frumuseţea lucrurilor mărunte şi a aduce zâmbete într-o seară care are menirea de a ne scoate din rutină.

“Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locaţii din România, cu scopul de a crea un spaţiu de deconectare a participanţilor de la agitaţia vieţii de zi cu zi. Toate luminile folosite vor pune locaţia aleasă pentru acest eveniment într-o lumină cu totul specială. Pentru noi, acest eveniment este unul din modurile prin care putem să aducem recunoştinţă comunităţii pentru sprijinul care ni-l oferă, fiind un proiect în care se implică activ toţi membrii Grupul Local de Tineret <Aripi în Europa> şi voluntari de toate vârstele”, ne-a spus Lavinia Elena Hriscu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Luminii şi parada personajelor din poveşti.
 Vizualizări articol: 1271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Luminii şi parada personajelor din poveşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei