Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 108 (6818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pentru persoane fizice

Modificări privind programările online la Serviciul de Regim Permise şi Înmatriculare Vehicule Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Persoanele fizice din judeţul Suceava au la dispoziţie, începând de ieri, un nou site de internet pentru programări online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare Vehicule Suceava. Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, a precizat că începând de ieri, 15 mai 2018, toate operaţiunile pentru persoanele fizice se vor efectua pe platforma www.drpciv.ro, pusă la dispoziţie de Ministerul Afacerilor Interne, prin Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Pe noul site, în vederea programării, pe harta judeţelor afişată pe platforma DRPCIV se va selecta întâi judeţul, apoi tipul operaţiunii. Mirela Adomnicăi a spus că programările pentru perioada următoare efectuate până la data de 15 mai 2018 sunt valabile şi pot fi descărcate de pe site-ul Prefecturii Suceava. Persoanele juridice se vor programa, în continuare, pe site-ul prefecturii Suceava, sv.prefectura.mai.gov.ro.

Reamintim că în cursul zilei de luni, Prefectura Suceava a anunţat şi modificarea locaţiilor în care se poate susţine proba practică pentru obţinerea permisului de conducere. În baza unul ordin emis de prefectul Mirela Adomnicăi, începând de pe 14 mai 2018, proba practică se va desfăşura în Suceava, Rădăuţi, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc. Candidaţii care vor să obţină permisul auto pot opta pentru susţinerea probei practice de traseu pentru oricare din cele patru puncte de examinare. Prin acest ordin s-a revenit asupra ordinului 456 din 6 noiembrie 2017, care stabilea că,  începând cu 1 ianuarie 2018, examinarea la proba practică de traseu a candidaţilor care solicită obţinerea permisului de conducere se desfăşoară numai în municipiul reşedinţă de judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modificări privind programările online la Serviciul de Regim Permise şi Înmatriculare Vehicule Suceava.
 Vizualizări articol: 2019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modificări privind programările online la Serviciul de Regim Permise şi Înmatriculare Vehicule Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei