Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 100 (6810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Tu eşti primăvara mea"

Paul Surugiu – Fuego, Stela Enache şi Marina Florea, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Paul Surugiu – Fuego, Stela Enache şi Marina Florea vor concerta luni, 14 mai, la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intitulat „Tu eşti primăvara mea”. Prețul unui bilet este 70 de lei și 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. „Îmi doresc să aduc un omagiu muzicii româneşti, să fac o reverenţă, după atâţia ani, şi să arăt publicului meu ce-a fost, ce este şi ce-ar putea fi România dacă nu şi-ar uita muzica şi idolii. Am şi două superinvitate, două stele ale genului, două dive de ieri până azi, cu nenumărate hituri - Stela Enache şi Marina Florea”, a declarat Paul Surugiu – Fuego. "Nu poți să nu te înțelegi cu Paul sau cu Marina. Suntem o echipă probabil invidiată și iubită. Facem treabă bună împreună”, a declarat Stela Enache. Artista Marina Florea a adăugat: "E important să ai mereu buna dispoziție la tine, să fii deschis ca om". Distinsele artiste ale muzicii ușoare românești Stela Enache și Marina Florea sunt nerăbdătoare să se întâlnească cu publicul sucevean, în fața căruia vor interpreta piesele lor îndrăgite. „Stela Enache (68 ani) a atins vârful popularității în anii ‘80, când melodiile cântate de ea s-au regăsit pe coloanele sonore ale peliculelor cinematografice <Declarație de dragoste>, <Liceenii> și <Extemporal la dirigenție> (amintim <Ani de liceu>, una dintre cele mai ascultate melodii românești dintotdeauna), iar Marina Florea (55 ani), artistă ce s-a lansat la veteranul Festival de muzică ușoară de la Mamaia (cu piesa <Marea mea iubire, marea>), de asemenea, are melodii în lung metraje de referință pentru cinematografia românească: <Omulețul>, <În fiecare zi mi-e dor de tine>, <Un studio caută o vedetă> sau <Atac în bibliotecă>”, conform organizatorilor.

 

Medeea Marinescu, Marius Manole, pe aceeași scenă

Luni, 7 mai, de la ora 19.00, va avea loc spectacolul de teatru „All Inclusive”, o comedie cu o distribuţie-eveniment în care îi veţi revedea pe Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman. “All inclusive” este o reprezentaţie spumoasă, în care hohotele de râs se împletesc cu emoţia autentică, iar iubirea, trădarea, entuziasmul contagios al tinereţii şi crizele comice ale maturităţii sunt la ordinea zilei. Regia spectacolului este semnată de Vlad Zamfirescu, iar scenografia de Mădălina Marinescu. Prețul unui bilete este 100 lei și 80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paul Surugiu – Fuego, Stela Enache şi Marina Florea, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.
 Vizualizări articol: 1676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Paul Surugiu – Fuego, Stela Enache şi Marina Florea, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei