Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 85 (6795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din aprilie

Şeful Ambulanţei Suceava câştigă 1 leu la salariul de bază şi pierde 6.021 de lei la sporuri, odată cu semnarea contractului de management

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Semnarea contractului de management pentru funcţia de manager al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, vineri, 13 aprilie a.c., i-a adus doctorului Alexandru Lăzăreanu o majorare a salariului de bază cu 1 leu, faţă de luna martie, şi o scădere cu peste 6.000 de lei a venitului brut lunar. Aceasta s-a întâmplat din cauza înlocuirii sporului pentru condiţii deosebit de periculoase, care în martie a fost de 9.821 de lei brut, cu o indemnizaţie de conducere fixă, de 3.800 de lei brut.

Dr. Lăzăreanu ne-a declarat, ieri, că pentru luna martie, venitul său brut (impozabil) a fost de 29.779 de lei, format din salariul de bază de 19.642 de lei, spor pentru condiţii deosebit de periculoase, de 9.821 de lei, şi 316 lei indemnizaţia de hrană.

O dată cu semnarea contractului de management, la sfârşitul săptămânii trecute, la Ministerul Sănătăţii, salariul de bază brut i-a fost majorat de la 19.642 de lei la 19.643 de lei, astfel încât cu indemnizaţia de conducere şi cea pentru hrană, din această lună va avea un venit brut (impozabil) de 23.759 de lei.

Contractul de management al doctorului Alexandru Lăzăreanu este pentru o perioadă de trei ani. Medicul a promovat în luna ianuarie a acestui an concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al SAL Suceava, pe care anterior a fost numit interimar, din martie 2016.

La proba scrisă a avut nota 8,20, la proba de susţinere a proiectului de management a fost notat cu 8,92, iar la proba interviului cu 9,17.

Printre priorităţile mandatului său ca manager, dr. Lăzăreanu a anunţat construcţia sediului Staţiei de Ambulanţă Vatra Dornei, reînnoirea parcului auto, construcţia unui garaj şi a unui spaţiu destinat personalului Staţiei de Ambulanţă Suceava şi construcţia unor garaje la staţiile Siret şi Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Ambulanţei Suceava câştigă 1 leu la salariul de bază şi pierde 6.021 de lei la sporuri, odată cu semnarea contractului de management.
 Vizualizări articol: 3435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şeful Ambulanţei Suceava câştigă 1 leu la salariul de bază şi pierde 6.021 de lei la sporuri, odată cu semnarea contractului de management0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei