Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 85 (6795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Activitatea ministrului Valentin Popa, apreciată de conducerea centrală a PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea centrală a PSD a apreciat activitatea ministrului Educaţiei, suceveanul Valentin Popa, de la numirea acestuia în funcţie şi până în momentul de faţă. PSD Suceava a transmis că în cursul zilei de luni, la Bucureşti a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, for în care social-democraţii suceveni sunt reprezentaţi de liderul organizaţiei judeţene, senatorul Ioan Stan.

În comunicatul PSD Suceava se arată că în prima parte a întâlnirii a avut loc evaluarea activităţii Guvernului PSD-ALDE, condus de premierul social-democrat Viorica Dăncilă, fiind evaluată activitatea fiecărui minister. „S-a concluzionat că activitatea analizată a fost satisfăcătoare şi creează premisele implementării în termen a programului de guvernare al PSD. De interes pentru suceveni este faptul că, spre onoarea dumnealui şi a organizaţiei judeţene PSD care l-a propus, activitatea ministrului Educaţiei Naţionale, suceveanul Valentin Popa, a fost extrem de bine apreciată”, au subliniat social-democraţii suceveni. În comunicatul PSD Suceava se mai precizează că demersurile întreprinse de Valentin Popa în cele câteva luni în care a condus Ministerul Educaţiei Naţionale au fost considerate eficiente „şi sporesc încrederea în faptul că reforma acestui sector, imperios necesară, va fi realizată cu succes sub conducerea domniei sale”.

PSD Suceava consideră că recentele critici aduse de unii reprezentaţi ai instituţiilor de învăţământ superior din ţară asupra modului în care Ministerul Educaţiei a repartizat locurile pentru învăţământul superior la cele trei cicluri de studiu, licenţă, master şi doctorat, sunt total nejustificate, iar modul în care acest fapt s-a realizat este extrem de transparent şi poate cu cel mai mare grad de obiectivitate din perioada postdecembristă a Ministerului Învăţământului.

Pe de altă parte, social-democraţii au arătat că tot în şedinţa de luni a Comitetului Executiv al PSD s-a decis organizarea, în luna mai, la Bucureşti, a unui miting de susţinere a familiei tradiţionale. „PSD îşi afirmă fără echivoc susţinerea faţă de valorile morale, tradiţionale, creştineşti reprezentate de familia tradiţională în accepţiunea clasică a termenului, soţ-soţie, bărbat-femeie, şi invită pe toţi cei care împărtăşesc aceste valori să participe la acest miting”, se mai spune în finalul comunicatului de presă al PSD Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitatea ministrului Valentin Popa, apreciată de conducerea centrală a PSD.
 Vizualizări articol: 1595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Activitatea ministrului Valentin Popa, apreciată de conducerea centrală a PSD5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei