Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 85 (6795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Put Your Hands in the Air”

Musical despre adolescență și tentațiile ei, pe scena Universității din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Cultură a Studenților aduce pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt”, din campusul Universității din Suceava, musicalul „Put Your Hands in the Air” semnat de trupade adolescenți Victoria Art, un spectacol care spune „povestea celei mai frumoase vârste, cu tentații periculoase, adrenalină, viraje și răsturnări de situație la finalul cărora dragostea și tinerețea triumfă într-un delicios happy end”. Spectacolul va avea loc pe data de 19 aprilie, de la ora 19.00.

Producția „Put Your Hands in the Air” este regizată de Julieta Georoiu și Liviu Chițu, după un scenariu de Rareș Fota. Coregrafia este semnată de Rareș Fota și Toria Drăgulescu, iar muzica îi aparține lui Romeo Dediu (Holograf), pe versuri de Minioneta Georoiu și Tudor Dumitru.
Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot achiziționa online de pe ccs-sv.ro,  biletesuceava.ro sau înainte de spectacol.
Accesul studenților este gratuit pe baza de invitație. Invitațiile se pot procura de la sediul Casei de Cultură a Studenților.
“Musicalul este un gen recunoscut internațional mai ales în America… visul nostru. Broadway este unul dintre cele mai faimoase, poate chiar cel mai faimos centru de teatru din univers, care deja face publicitate celorlalte piețe de musical precum West-End, Anglia. Dați-mi un exemplu de musical românesc! Nu avem. Nu avem niciun titlu… până acum. Până acum nu aveam nici un titlu. Victoria Art vine cu o inovație în rândul artei românești, un musical 100% original. Putem dezvolta un întreg cult în România prin acest musical”, spune Rareș Fota, scenaristul și unul dintre coregrafii spectacolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Musical despre adolescență și tentațiile ei, pe scena Universității din Suceava.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Musical despre adolescență și tentațiile ei, pe scena Universității din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei