Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 85 (6795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracţiuni

S-a urcat la volan fără permis şi s-a angajat într-o urmărire cu poliţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani va răspunde penal după ce s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere şi a fost urmărit de poliţişti, după ce nu a oprit la semnalul de oprire al acestora. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 10.00, în timp ce pe drumul comunal Veţău din comuna Putna o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie în funcţiune, autoturismul fiind oprit ulterior. Conducătorul auto a fost identificat de poliţişti ca fiind un localnic de 23 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul, care aparţine tatălui său, a fost sustras din curtea locuinţei, fără consimţământul acestuia. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

În timpul serii care a urmat, în jurul orei 21.40, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control pe drumul comunal Costişa, din comuna Frătăuţii Noi, un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Dorneşti. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul, care aparţine mamei sale, a fost sustras din curtea locuinţei, fără consimţământul acesteia. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional. Pe numele său s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a urcat la volan fără permis şi s-a angajat într-o urmărire cu poliţia.
 Vizualizări articol: 1598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a urcat la volan fără permis şi s-a angajat într-o urmărire cu poliţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei