Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 75 (6785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

O tânără care a vrut să se arunce de pe o macara, de la 40 de metri înălţime, a fost convinsă să renunţe de negociatorul de la IPJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără de 18 ani a pus pe jar, ieri dimineaţă, autorităţile din Rădăuţi, după ce a apelat Serviciul de Urgenţă 112 şi a spus că se va arunca de pe o macara. Imediat ce a fost primit apelul, în jurul orei 08.30, mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat pe strada Dimitrie Onciul şi au observat că pe structura macaralei instalată în incinta unui bloc turn în construcţie, la o înălţime de aproximativ 35-40 de metri, se urcase o tânără care vorbea la telefonul mobil. Imediat au apărut şi echipaje SMURD şi de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi care au urcat în blocul aflat în construcţie, până la nivelul unde se afla tânăra, însă aceasta refuza să comunice. În aceste condiţii, a fost solicitată şi autoscara cu nacelă de la ISU Suceava, şi până la sosirea acesteia un ofiţer de la poliţia rădăuţeană a reuşit să comunice pentru prima oară cu tânăra care a afirmat că intenţionează să se arunce de acolo din cauză că fusese alungată din casă, de părinţi. La scurt timp a sosit şi negociatorul specializat de la IPJ Suceava care a acţionat cu mult tact şi a reuşit să o convingă să coboare, la circa două ore după ce tânăra sunase la 112, în condiţiile în care vremea la Rădăuţi era destul de rece şi începuse să plouă uşor. Tânăra, Florentina Cercel, în vârstă de 18 ani, a fost condusă de un echipaj de poliţie până la casa părinţilor din Putna, iar apoi, în jurul orelor prânzului, a fost adusă la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi pentru evaluare. Florentina Cercel a avut în trecut mai multe tentative suicidale, mai mult, la această dată chiar s-ar fi aflat sub tratament medicamentos.

În luna august 2016, aceeaşi tânără s-a urcat pe blocul turn de la ieşirea din cartierul Burdujeni spre Plopeni. Şi atunci, după mai bine de o oră şi jumătate de încercări ale salvatorilor de a ajunge la ea, tânăra, obosită, înfrigurată, lihnită de foame şi obosită de noaptea petrecută în stradă, a fost convinsă să coboare de pe bloc de negociatorul venit special pentru a comunica cu ea.

Tânăra a stârnit o tevatură asemănătoare, după ce s-a urcat şi pe blocul turn situat vizavi de sediul Direcţiei Silvice Suceava, de unde ameninţa că se aruncă.

Atunci, operaţiunea de salvare s-a încheiat prin imobilizarea ei de un pompier care a convins-o să se apropie de el oferindu-i ţigări.

Tânăra a invocat de fiecare dată certuri cu părinţii sau probleme de ordin sentimental. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără care a vrut să se arunce de pe o macara, de la 40 de metri înălţime, a fost convinsă să renunţe de negociatorul de la IPJ Suceava.
 Vizualizări articol: 4728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O tânără care a vrut să se arunce de pe o macara, de la 40 de metri înălţime, a fost convinsă să renunţe de negociatorul de la IPJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei