Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 75 (6785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sănătate

Furnizorii de servicii medicale, invitaţi să semneze noul contract cu Casa Asigurărilor de Sănătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activitatea de contractare a serviciilor medicalo-farmaceutice decontate de Casa Asigurărilor de Sănătate, în conformitate cu noile reglementări valabile de la 1 aprilie a.c. se va desfăşura pe durata lunii aprilie. Preşedintele director general al CAS Suceava, Cristi Bleorţu, a informat, printr-un comunicat de presă, că atât calendarul de contractare, cât şi listele cu documentele pentru fiecare tip de asistenţă medico-farmaceutică vor fi afişate la sediul CAS şi pe pagina de web a CAS Suceava: www.cassv.ro.

Preşedintele Bleorţu a precizat că pentru furnizorii care, la data de 31 martie a.c., se aflau în relaţie contractuala cu CAS Suceava, contractele se prelungesc prin acte adiţionale până la data de 30 aprilie a.c., urmând ca pe parcursul lunii aprilie să se deruleze activitatea de contractare şi să fie încheiate contracte de furnizare servicii.

La aceasta dată, CAS Suceava are încheiate 700 de contracte cu furnizori de servicii medico-farmaceutice. Cele mai multe sunt cu medicii de familie – 278 contracte. În ambulatoriu de specialitate clinic sunt 106 contracte, în ambulatoriu de specialitate paraclinic – 28 contracte, în cel de recuperare – 10 contracte. În asistenţa medicală dentară sunt 53 contracte cu CAS, în domeniul îngrijirilor la domiciliu – 4 contracte, iar în asistenţa medicală spitalicească – 15 contracte. De asemenea, mai au contract cu CAS 137 farmacii, 68 furnizori de dispozitive medicale şi un furnizor de transport sanitar neasistat.

„Furnizorii care nu se află în contract cu CAS Suceava vor transmite/depune cererea pentru intrare în relaţii contractuale şi documentele necesare, urmând a fi încheiate contracte cu valabilitate 1 mai 2018 – 31decembrie 2018”, se arată în comunicat.

În această perioadă CAS va organiza întâlniri de lucru cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Colegiului Judeţean al Medicilor, Asociaţia Medicilor de Familie, Colegiul Judeţean al Farmaciştilor şi cu conducerile spitalelor din judeţ în vederea finalizării procesului de contractare.

Actele normative care stau la baza noilor contracte, respectiv Hotărârea Guvernului nr. 140/2018 pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale şi a Contractului cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018-2019, precum şi Ordinul MS/CNAS nr. 397/836/2018 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare în anul 2018 a HG nr. 140/2018  sunt de asemenea publicate pe pagina web a CAS Suceava, www.cassv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizorii de servicii medicale, invitaţi să semneze noul contract cu Casa Asigurărilor de Sănătate.
 Vizualizări articol: 1423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furnizorii de servicii medicale, invitaţi să semneze noul contract cu Casa Asigurărilor de Sănătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei