Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 69 (6779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dat ca exemplu

Poliţistul sucevean Ciprian Sfichi a primit o icoană cu „Buna Vestire” din partea ministrului de Interne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţistul sucevean Ciprian Dan Sfichi a fost dat ca exemplu de curaj de ministrul de Interne, Carmen Dan. Cu ocazia Zilei Poliţiei Române şi a Sărbătorii Bunei Vestiri, Carmen Dan a transmis un mesaj către poliţiştii din ţară, iar un punct aparte i-a fost dedicat lui Ciprian Sfichi.

„Îi felicit pe toți cei care pun sentimentul datoriei față de comunitate şi legea mai presus de orice, pe cei care au contribuit la funcţionarea normală a societăţii şi care şi-au respectat întocmai jurământul față de țară. Am convingerea că atenţia poliţiştilor se va îndrepta în continuare către misiunile pe care le au şi către cei care văd în Poliție instituția care oferă siguranță și încredere. Pentru mine, cel mai recent exemplu de dăruire, putere și curaj îl reprezintă Ciprian Sfichi. Zilele trecute l-am revăzut și i-am oferit o icoană a <Bunei Vestiri> care să-i ofere încredere și speranță. Ciprian e bine!”, a fost mesajul transmis de ministrul de Interne.

Poliţistul Ciprian Dan Sfichi se află la Spitalul Militar din Bucureşti, unde se recuperează după ce a fost lovit cu sabia în cap de un individ cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni. Incidentul sângeros s-a petrecut în timpul percheziţiilor de la locuinţa lui Alexandru Huţuleac din Rădăuţi, individ anchetat şi arestat pentru trafic de droguri de procurorii DIICOT.

Ciprian Sfichi, în vârstă de 35 de ani, tată a două fetiţe, una în vârstă de 2 ani şi una de 4 ani, a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Iaşi, la scurt timp după incidentul din ziua de 5 decembrie 2017, când a suferit o leziune înfiorătoare, după ce a fost lovit cu sabia direct în cap, de sus în jos, fiindu-i afectat creierul.

Ciprian Sfichi provine dintr-o familie de poliţişti. Tatăl său a fost poliţist, iar un frate de-al său este tot poliţist. Tânărul de 35 de ani are deja ani buni de muncă în domeniul acţiunilor speciale şi s-a remarcat întotdeauna prin curaj, fiind ajutat mult şi de fizic, ca mai toţi colegii săi.

El este unul dintre cei doi poliţişti care au intrat în apă, în 2010, după dezaxatul sexual Florentin Muscă, individul care a violat patru femei, două dintre ele fiind ucise. Urmărit de poliţişti cu focuri de armă, Muscă a sărit în apele râului Moldova. Cel care l-a scos din apă pe individ a fost Dan Ciprian Sfichi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul sucevean Ciprian Sfichi a primit o icoană cu „Buna Vestire” din partea ministrului de Interne.
 Vizualizări articol: 3414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Poliţistul sucevean Ciprian Sfichi a primit o icoană cu „Buna Vestire” din partea ministrului de Interne2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei