Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 69 (6779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


2-1, scorul zilei!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să recunoaștem, când am mai fost noi atât de ”răsfățați” încât să avem parte aproximativ în același timp de trei partide ale naționalelor de fotbal, chiar dacă două amicale, plus meci al Simonei Halep într-un turneu Premier Mandatory? La fotbal am ieșit bine, două meciuri au fost câștigate cu 2-1, prin întoarcere de scor, printre ele fiind și cel oficial al naționalei U19 cu selecționata similară a Suediei. Păcat că în meciul celălalt Ucraina a întors și ea scorul cu Serbia, tot 2-1, cu golul victoriei în minutul 90+1. Orice alt rezultat, coroborat cu victoria noastră, ne-ar fi calificat în faza finală a Europenelor înaintea ultimului meci. În schimb, marți, ai noștri își vor disputa calificarea în dispută directă cu ucrainenii, la care avem și varianta egalului. Nu știu de ce, am o strângere de inimă, sper să fie doar un scepticism păgubos, fără legătură cu realitatea. Ne-ar prinde bine o națională de puști la un turneu final, le-ar prinde bine și lor, în perspectiva senioratului. Apropo de seniori, naționala mare a avut o prestație neconcludentă în deplasarea cu Israelul, a fost nevoie de un gol de autor al lui Stanciu pentru a debloca jocul. Stanciu a fost o alternativă a lui Budescu, folosit de Cosmin Contra în prima repriză. Cel care inspiră FCSB-ul probabil că nu se activează la amicale, până și cornerele le-a executat defectuos! N-aș putea spune că Niță a fost o revelație la primul meci al său ca titular, din punctul meu de vedere acesta are un simț al jocului peste orice portar român. Pe lângă intervențiile specifice postului, Niță a declanșat acțiunea de la golul victoriei printr-o repunere rapidă și precisă la Mitriță, care a găsit pasa filtrantă spre Țucudean. Celălalt scor de 2-1 a fost în defavoarea noastră, naționala U21 pierzând astfel amicalul din Anglia.

Din păcate, tot defavorabil a fost și scorul de 2-1 de la tenis, Simona Halep alternând în fața Radwanskăi execuțiile catastrofale cu unele extraordinare, ceea ce poate fi mai îngrijorător decât dacă ar juca slab de la un cap la altul. Ne mutăm cu speranțele pe zgură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 2-1, scorul zilei!.
 Vizualizări articol: 1199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
2-1, scorul zilei!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei