Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 69 (6779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clienţi problemă

A luat la ocazie pasageri care transportau ţigări de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Siret, care a luat la ocazie două persoane care făceau autostopul, a ajuns să fie luat la întrebări de poliţişti după ce în bagajele clienţilor de ocazie s-au descoperit ţigări de contrabandă.

Totul a plecat de la o acţiune de rutină a lucrătorilor de la Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți, care au oprit în trafic pentru control un autoturism marca Hyunday Accent. În momentul în care au verificat  portbagajul autovehiculului, poliţiştii au găsit patru genți de dimensiuni mici despre care șoferul a afirmat că aparțin celor doi pasageri ce îi transportă în mașină și pe care i-a luat la ocazie din centrul orașului Siret.

Cei doi pasageri de ocazie au vârstele de 47 şi 65 de ani şi locuiesc în Suceava, acolo unde intenţionau să şi ajungă. În bagajele bărbatului de 47 de ani s-au descoperit 20 pachete de țigări de proveniență ucraineană și duty-free, în valoare de 200 de lei, din care 10 pachete țigări marca Kent cu timbru ucrainean și 10 pachete țigări marca Maxim Slims de proveniență duty-free. Proprietarul ţigărilor a primit o amendă de 500 de lei şi a rămas fără ţigările de contrabandă pe care le transporta.

Nu la fel de ieftin a scăpat şi colegul său de drumeţie.

Pentru cele 176 pachete de țigări de proveniență ucraineană și duty-free, din care 113 pachete țigări marca Rothmans cu timbru ucrainean, 15 pachete țigări marca Kent cu timbru ucrainean, 33 pachete țigări marca Marble de proveniență duty-free și 15 pachete țigări marca Ashima de proveniență duty-free, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. În acest caz, prejudiciul a fost calculat la 1.700 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A luat la ocazie pasageri care transportau ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 1999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
A luat la ocazie pasageri care transportau ţigări de contrabandă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei